Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

Öyle diyorlar zamanında adı "Fenerbahçe" konulacak topçuyu aldılar, üstüne kaptan yaptılar. Min Jae'ye teklif yapıyorlar nerede o zaman takım muhabbeti?

Yani burada ben yararına ve maliyetine bakarım. Hakan'ı alsalar bile 1 oyuncu daha lazım oraya tempolu. Ben yine da bonservis muhabbeti yüzünden Hakan transferi olmaz diyorum.
Bissouma ilaç gibi olur da ali çözebilir mi pek sanmıyorum :D

GS'nin Hakan'ı alması imkansız. Osimhen'i almışkan taksitle bile o paraları veremez. Herkes Hakan'ı daha mantıklı bulsa da şuan da İlkay daha yakın ki bence hiç gerek yok İlkay'a.

Hakan da bu saatten sonra İnter'de durmak istememesi normal. Arabistan'a gitmek yerine FB'ye gelmesi de kariyeri açısından daha iyi bir şey olur bence.

Adamlar bu işten ekmek kazanıyor. Oturup seni beklemek zorunda değil. Herkes tuttuğu takımda oynamak zorunda da değil ki Türkler duygusal olduğu için ters tepebiliyor bu durumlar.

Aynı şey İlkay ve Kerem için de geçerli.

Fb nin Hakan a Ve Kereme teklif yapmasına şaşırmam ikisinin de kabul edeceğini sanmıyorum ama Fb lilerin sosyal medyada buna sevinmesi bunu kabullenmesi tuhafıma gidiyor.Hadi Ali koc un vizyonu bu bunda sorun görmüyor ama Gs li olduğunu her yerde söyleyen gizlemeten interle bile Gs için gemileri yakan adam gelse ne yapacak çok çok en fbli benim triblerine girip mert hakan yandas olacak.İnandırıcı gelmiyor ama bir anda bu kadar iddia ortaya çıktığına göre teklif yaptılar.
Önemli olan teklif yapmak değil almak. Hakan ve ya İlkay gelirse %90 hayal kırıklığı olacak adamlar. Çünkü 10M üzeri para alacaklar beklenti çok yüksek olacak ve yaşları ileri. Burada antreman yapıp çalışıp oynayacak karakterde futbolcu çok az. Gördükleri ilgiyle ve şımarmayla nasılsa ötekiler çalışmıyor benim ölüm burada iş yapar deyip yatacaklar. Sonuç Mesut Özil gibi olacak. Kerem için Fb'ye dönmesini istemem ama para bayılırlarsa o da geri gelir portekizde görmüştür işlerin zorluğunu. Bana göre Hakan'a ya da ilkay'a para bayılmak yerine Kerem'i geri getirmek daha mantıklı. En azından 3/4 M'e oynatırsın. ki bu kontratlar çok yüksek ve sürdülebilir değil.

Hakan gibi regista ortasahaya ihtiyacımız yok bizim Biossuma gibi çift yönlü alıp giden fizik-kondisyonu iyi temposu yüksek bir ortasaha oyuncusuna ihtiyacımız var. Hakan iyi futbolcu ama bize gerekli değil. Haa ali çapsızı Fenerbahçeme gerekli oyuncuları almaz gereksiz oyuncuları alır çünkü çapsız. Ali'den Eylül'de sonsuza kadar kurtulmamız lazım...

Hakan'a max 20 M verilmeli, o da bazı koşullar şartıyla. 4-3-3 ya da 4-2-3-1 tarzı bir oyun oynanacaksa, çünkü Hakan iyi olsa da yanına toplayıcı o yapamadığında topla ileri çıkabilen geriyi toplayan bir oyuncu şart.

Yoksa "Hakan Regista" muhabbeti bir yere kadar. Ben milli takımda çoğu zaman Hakan'ı beğenmedim bu sebepten dolayı. Ne zaman İsmail Yüksek merkezi az çok toparladı Hakan'ın performansı da arttı oynadığı maçlarda. Misal Hakan nereye giderse gitsin, çevresini toparlayan bir oyuncu olursa o zaman katkısı daha artar.

TR ligi özelinde yaratacağı diğer fark ise duran top muhabbeti. İnter 35 M istiyormuş, bu şartlarda bu transfer %5 bile değil.

Hakan'a max 20 M verilmeli, o da bazı koşullar şartıyla. 4-3-3 ya da 4-2-3-1 tarzı bir oyun oynanacaksa, çünkü Hakan iyi olsa da yanına toplayıcı o yapamadığında topla ileri çıkabilen geriyi toplayan bir oyuncu şart.

Yoksa "Hakan Regista" muhabbeti bir yere kadar. Ben milli takımda çoğu zaman Hakan'ı beğenmedim bu sebepten dolayı. Ne zaman İsmail Yüksek merkezi az çok toparladı Hakan'ın performansı da arttı oynadığı maçlarda. Misal Hakan nereye giderse gitsin, çevresini toparlayan bir oyuncu olursa o zaman katkısı daha artar.

TR ligi özelinde yaratacağı diğer fark ise duran top muhabbeti. İnter 35 M istiyormuş, bu şartlarda bu transfer %5 bile değil.
Şampiyonlar ligi finali oynamış adamı20m e bedavaya mı alacaksın. en az 30 ister İnter

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık