mmmikrofon Cuma saat 22:01'de #593 Liverpool maçı öncesi bu kadar zor deplasman puan kaybı bekliyordum da Uğurcan paçayı kurtardı. Oyuncuların kafasının yüzde 20'si maçta değildi.
Liverpool maçı öncesi bu kadar zor deplasman puan kaybı bekliyordum da Uğurcan paçayı kurtardı. Oyuncuların kafasının yüzde 20'si maçta değildi.
Fisher Tiger Cuma saat 22:04'de #594 2.11 xG verdi GS. Uğurcan rekorunu tazeledi ve 9.6 stat çıkardı Singo'nun attığı her adım savunma için tehlike Icardi'nin büyülü dokunuşu olmasa fark yenilecek bi maçtı belki de Salı günü için şimdiden geçmiş olsun
2.11 xG verdi GS. Uğurcan rekorunu tazeledi ve 9.6 stat çıkardı Singo'nun attığı her adım savunma için tehlike Icardi'nin büyülü dokunuşu olmasa fark yenilecek bi maçtı belki de Salı günü için şimdiden geçmiş olsun
Yonkou34 Cuma saat 22:10'de #595 Bu adam Galatasarayın teknik direktörü hala daha. Bu ve yağlı surat gitmeli. Liverpool 4-5 atarsa şanslıyız.
Bu adam Galatasarayın teknik direktörü hala daha. Bu ve yağlı surat gitmeli. Liverpool 4-5 atarsa şanslıyız.
kadir †. Cuma saat 22:31'de #596 Yonkou34 dedi ki: Bu adam Galatasarayın teknik direktörü hala daha. Bu ve yağlı surat gitmeli. Liverpool 4-5 atarsa şanslıyız. Genişletmek için tıkla ... Oyuna bakılırsa Salı günü felaket geliyor. Dua edelim Beşiktaş'ın rekor kırılmasın.
Yonkou34 dedi ki: Bu adam Galatasarayın teknik direktörü hala daha. Bu ve yağlı surat gitmeli. Liverpool 4-5 atarsa şanslıyız. Genişletmek için tıkla ... Oyuna bakılırsa Salı günü felaket geliyor. Dua edelim Beşiktaş'ın rekor kırılmasın.
Yonkou34 Cuma saat 22:43'de #598 @kadir †. O Yüzden 4-5 atarsa şanslıyız dedim 4-5 üstü Bjknin rekorunun kırılması olur,Frankfurtun 5 attığı takıma Liverpool 9-10 atabilir.
@kadir †. O Yüzden 4-5 atarsa şanslıyız dedim 4-5 üstü Bjknin rekorunun kırılması olur,Frankfurtun 5 attığı takıma Liverpool 9-10 atabilir.
kadir †. Cuma saat 22:53'de #599 Ritmi tutturunca acımıyor adamlar, inşallah tahmin ettiğim gibi olmaz.
Mihawk Cuma saat 23:33'de #600 Fisher Tiger dedi ki: Salı günü için şimdiden geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... BJK'liler maçtan GS'lilerden daha umutlu. Hangi yönden umutlu olduklarını sormayın. :d GS tayfa en az 5 yeriz diyor, BJK ise 3 tane daha olsun diyor.
Fisher Tiger dedi ki: Salı günü için şimdiden geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... BJK'liler maçtan GS'lilerden daha umutlu. Hangi yönden umutlu olduklarını sormayın. :d GS tayfa en az 5 yeriz diyor, BJK ise 3 tane daha olsun diyor.