Arda Turan gizli BJK'li, zorluk çıkartmaz.
Sen kimsin? Yeşil olmayınca tanıyamadımArda Turan gizli BJK'li, zorluk çıkartmaz.
Ederson'un olmasını istemiyorum. Bu yüzden yüksek ihtimal olur. Konuşulan maaşlar korkunç. Ayağı iyi diye bir kaleciye bu maaşları verebilecek seviyede değiliz.Osimhen'in transferi bitti demek ki, Akanji, Ederson, İlkay kim varsa almaya çalışıyorlar.
Bu hesap dünyanın en kolpacı hesabı olabilir, engelle geç, ciddiye alma hiçipini koparan bize yazılıyor, veresiye defteri miyiz
Barış alperin gitmesi halinde Coman'ı çekecek diyolar. Maaş konusunda R.madrid ile sorun yaşayan Vinicius'u bile inş bunun sonu GS ile bitmez deniyor
Şu da var tabii
Sizce kaleye kim alınmalı peki ?Ederson'un olmasını istemiyorum. Bu yüzden yüksek ihtimal olur. Konuşulan maaşlar korkunç. Ayağı iyi diye bir kaleciye bu maaşları verebilecek seviyede değiliz.
Seni kınıyorum guardiola'nın ayağı iyi diye transfer ettiği kaleciyi nasıl olur da istemezsin ayıp ya. Gs'nin kesinlikle alması gerekiyor Edersonu yıllık da en az 10 milyon euro vermesi gerekiyor çünkü bu paraları hakeden bir kaleciEderson'un olmasını istemiyorum. Bu yüzden yüksek ihtimal olur. Konuşulan maaşlar korkunç. Ayağı iyi diye bir kaleciye bu maaşları verebilecek seviyede değiliz.
Bence en iyisi petroviçti ama o tren kaçtı.Sizce kaleye kim alınmalı peki ?