Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

Teklif gelse de gitmeyebilir. Dünya kupası için Avrupa'yı ve ŞL'yi istiyor muh.

İcardi'yi satabiliriz ama (( :
Karaktersiz tüm fotoğrafları silip gitmişti. Takım şampiyon olup şl girince geri yüklemiş sanki oynayabilecek gibi. Araplar yüklü kontratı dayarsa gidip gitmemesi hiç belli olmaz. İcardi reis gitmez ama. Wanda dan ayrılsa da seviyor o karı kız işlerini. Arabistan yaramaz ona.

Köhn lig için idare eder. GS 5 istiyormuş ama W.Bremen 4 veriyormuş. Her ne kadar 3.5 almış olsak da mevcut piyasa da bu tarz ligi kotaracak vasat bir yabancı beki biz 5'e zor alırız. Yaşı da çok yok. Bence 4'e falan satmak yerine kiralanması lazım. En kötü seneye yine lazım olabilecek bir topçu. Bundesliga da 1300 dakika da 2 gol 2 asist yapmış. Daha çok kanat bek olarak oynamış muhtemelen.

Fb nin Hakan a Ve Kereme teklif yapmasına şaşırmam ikisinin de kabul edeceğini sanmıyorum ama Fb lilerin sosyal medyada buna sevinmesi bunu kabullenmesi tuhafıma gidiyor.Hadi Ali koc un vizyonu bu bunda sorun görmüyor ama Gs li olduğunu her yerde söyleyen gizlemeten interle bile Gs için gemileri yakan adam gelse ne yapacak çok çok en fbli benim triblerine girip mert hakan yandas olacak.İnandırıcı gelmiyor ama bir anda bu kadar iddia ortaya çıktığına göre teklif yaptılar.

Fb nin Hakan a Ve Kereme teklif yapmasına şaşırmam ikisinin de kabul edeceğini sanmıyorum ama Fb lilerin sosyal medyada buna sevinmesi bunu kabullenmesi tuhafıma gidiyor.Hadi Ali koc un vizyonu bu bunda sorun görmüyor ama Gs li olduğunu her yerde söyleyen gizlemeten interle bile Gs için gemileri yakan adam gelse ne yapacak çok çok en fbli benim triblerine girip mert hakan yandas olacak.İnandırıcı gelmiyor ama bir anda bu kadar iddia ortaya çıktığına göre teklif yaptılar.
Mertte bir sıkıntı yok ki? Adam sadece çok sakatlık yaşıyor onun haricinde Türkiye şartlarında iyi bir yedek olurdu. He ben pek sevmiyorum orası ayrı ama futbolculugunun öyle çok laf edilecek bir tarafı yok bence. Hakan da gs için gemileri yakmış olsa gsde olurdu. Yok su takım taraftarıydı bu takım taraftarıydı olayları boş biraz.

Mertte bir sıkıntı yok ki? Adam sadece çok sakatlık yaşıyor onun haricinde Türkiye şartlarında iyi bir yedek olurdu. He ben pek sevmiyorum orası ayrı ama futbolculugunun öyle çok laf edilecek bir tarafı yok bence. Hakan da gs için gemileri yakmış olsa gsde olurdu. Yok su takım taraftarıydı bu takım taraftarıydı olayları boş biraz.
Öyle diyorlar zamanında adı "Fenerbahçe" konulacak topçuyu aldılar, üstüne kaptan yaptılar. Min Jae'ye teklif yapıyorlar nerede o zaman takım muhabbeti?

Yani burada ben yararına ve maliyetine bakarım. Hakan'ı alsalar bile 1 oyuncu daha lazım oraya tempolu. Ben yine da bonservis muhabbeti yüzünden Hakan transferi olmaz diyorum.

Öyle diyorlar zamanında adı "Fenerbahçe" konulacak topçuyu aldılar, üstüne kaptan yaptılar. Min Jae'ye teklif yapıyorlar nerede o zaman takım muhabbeti?

Yani burada ben yararına ve maliyetine bakarım. Hakan'ı alsalar bile 1 oyuncu daha lazım oraya tempolu. Ben yine da bonservis muhabbeti yüzünden Hakan transferi olmaz diyorum.
Ben hakanı beğenirim normalde geçen gs ile adı geçince de büyük iş olur demiştim. Bence dünyadaki sayılı orta sahalardan birisi. Bize gelse katkı sağlar mı? Sağlar. Ama fredle ikisi... bilemiyorum. Dediğin gibi ama bu maliyetlerle alinin alililiği tutmazsa imkansız gibi bir şey. Adam 15den fazla kimseye vermek istemiyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık