İnter istiyor zaten de Hakan ile takım arası kötü. Ayrıca Hakan 31 yaşında artık, 30 M etmez benim gözümde.Şampiyonlar ligi finali oynamış adamı20m e bedavaya mı alacaksın. en az 30 ister İnter
30 M'a çok daha iyi transfer yapılır.
İnter istiyor zaten de Hakan ile takım arası kötü. Ayrıca Hakan 31 yaşında artık, 30 M etmez benim gözümde.Şampiyonlar ligi finali oynamış adamı20m e bedavaya mı alacaksın. en az 30 ister İnter
Türkiye de maalesef türk topçu pahalıysa iş yapmıyor. Alınsa bile gs fb bjk fark etmez baskıyı kaldıramıyor. Orkun da aynısını yaşayacak. çok para verince kendi oyuncumuzdan farklı şeyler bekliyoruz ve acayip linçleniyorlar.İnter istiyor zaten de Hakan ile takım arası kötü. Ayrıca Hakan 31 yaşında artık, 30 M etmez benim gözümde.
30 M'a çok daha iyi transfer yapılır.
Mertin maaşı düşük o yüzden amigo olarak kadroda yerli statüsünde olması sorun olmaz ama hakan 4 milyona oynamayacağına göre odağı futbol olmayan 8 milyon maaşlı kendini ben Gs li değilim diye sahada yırtınan adamdan birşey olmaz.Mesela orkun için Gs de teklif verdi ama adam Bjk ile yatıp kalkan bir adam 10 milyon maas da versen kalbinde başka takım olan adam Gs için kendini parçalamaz maaşını alır çok strese girmeden işini yapar geçer bir mağlubiyet sonrası taraftar sabaha kadar 2 paket sigara bitirirken o bambaşka alemlerde gezinir.Tabi birsey diyemem Fb liler bizim için problem yok profesyonel olsun Gs li olsada farketmez diyebilir Fb li adam Bjk li adam gelmesin bize dünyada oyuncu mu yok.Mertte bir sıkıntı yok ki? Adam sadece çok sakatlık yaşıyor onun haricinde Türkiye şartlarında iyi bir yedek olurdu. He ben pek sevmiyorum orası ayrı ama futbolculugunun öyle çok laf edilecek bir tarafı yok bence. Hakan da gs için gemileri yakmış olsa gsde olurdu. Yok su takım taraftarıydı bu takım taraftarıydı olayları boş biraz.
Baskı muhabbeti farklı uyum muhabbeti farklı. Hakan her formasyonda aynı performansı veren bir oyuncu değil. Tekrar yazayım ben milli takımda Hakan'ı çoğu zaman beğenmedim, çok kaybolduğu dönemler oldu. Ne zaman çevresini topladılar o zaman performansı artti.Türkiye de maalesef türk topçu pahalıysa iş yapmıyor. Alınsa bile gs fb bjk fark etmez baskıyı kaldıramıyor. Orkun da aynısını yaşayacak. çok para verince kendi oyuncumuzdan farklı şeyler bekliyoruz ve acayip linçleniyorlar.
Hakan calhanoglu
Emre hangi takımlıydı? Inan hangi takımlıydı? Tümer hangi takımlıydı? Evet maliyeti yüksek ama kalitesi de bir mhy değil zaten. Dünyada regista rolünde hakan ilk 5te falan. Evet dünyada alabileceğin başka oyuncu yok gibi bir şey bu klasmanda. Ayrıca yerli statüsü var. Tabi bu maliyetler yine de bizim kulüpler için çok ve geleceğini de sanmıyorum. 20m verilebilir fazlası değil.Mertin maaşı düşük o yüzden amigo olarak kadroda yerli statüsünde olması sorun olmaz ama hakan 4 milyona oynamayacağına göre odağı futbol olmayan 8 milyon maaşlı kendini ben Gs li değilim diye sahada yırtınan adamdan birşey olmaz.Mesela orkun için Gs de teklif verdi ama adam Bjk ile yatıp kalkan bir adam 10 milyon maas da versen kalbinde başka takım olan adam Gs için kendini parçalamaz maaşını alır çok strese girmeden işini yapar geçer bir mağlubiyet sonrası taraftar sabaha kadar 2 paket sigara bitirirken o bambaşka alemlerde gezinir.Tabi birsey diyemem Fb liler bizim için problem yok profesyonel olsun Gs li olsada farketmez diyebilir Fb li adam Bjk li adam gelmesin bize dünyada oyuncu mu yok.
Bence hakan fenere aşırı lazım. İdeal defans dörtlüsünde oyun kurabilecek bir allahın kulu yokHakan'a max 20 M verilmeli, o da bazı koşullar şartıyla. 4-3-3 ya da 4-2-3-1 tarzı bir oyun oynanacaksa, çünkü Hakan iyi olsa da yanına toplayıcı o yapamadığında topla ileri çıkabilen geriyi toplayan bir oyuncu şart.
Yoksa "Hakan Regista" muhabbeti bir yere kadar. Ben milli takımda çoğu zaman Hakan'ı beğenmedim bu sebepten dolayı. Ne zaman İsmail Yüksek merkezi az çok toparladı Hakan'ın performansı da arttı oynadığı maçlarda. Misal Hakan nereye giderse gitsin, çevresini toparlayan bir oyuncu olursa o zaman katkısı daha artar.
TR ligi özelinde yaratacağı diğer fark ise duran top muhabbeti. İnter 35 M istiyormuş, bu şartlarda bu transfer %5 bile değil.
Maldini havası katıyorlar ya böyle boklamak için xd adamlar parasına bakıyor bakarlar da sanki kendi oyuncuları hocaları rakip takımlarda oynamadı...Hakan, Fener'e gelsin gelmesin büyük adam benim gözümde. Milli takım tercihinden ve özverisinden dolayı. Gs'li olması bile bunu değiştirmiyor o derece xD