Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

Bence hakan fenere aşırı lazım. İdeal defans dörtlüsünde oyun kurabilecek bir allahın kulu yok
O işi farklı şekilde yapacak oyuncular var.

Hakan'ın yapacağı ekstra şeylerde var ayrı konu, fakat oynayacağı taktik ve yanında olan adamlar önemli. Yanına çok tempolu bir adam lazım, öyle olursa Hakan 2 kat rahat oynar, katkı verir bir oyuncu olur. Maliyet olayına gelirsek şuan bu paralara gelmesi zor, 20 M falan olursa alınabilir.

Elbette ne olacağını bilmek imkansız ama bütün güvenilir kaynaklar GS'nin Hakan'ı Osimhen'den sonra öyle veya böyle almak istediğini yazdı.Sadece İnter'in talebi düşsün diye bekleniyor falan deniliyordu.Bence milliyetçi bir adam ama takım konusunda o kadar aidiyet göstermiyor, Milan'dan ayrılıp İnter'e gitmesi bana bu izlenimi veriyor en azından.Avrupada gidebileceği bir sürü yer varken Fener'e gitmesi de bunu gösteriyor.Daha az maaş alır ama gider.Fener'e gidiyorsa maaşım düşmesin ama avrupada kalayım isteğidir.Doğru gelmiyor abi bana yaptığı iş.
15m'ye falan fenere gelirse haklı çıkarsın üstü olursa bence haksızsın, Gs 15'ten fazla vermeyi düşünmüyordur zaten sane ve osimhen ile baya açıldılar hala alacakları kaleciler vesaire varken.

15m'ye falan fenere gelirse haklı çıkarsın üstü olursa bence haksızsın, Gs 15'ten fazla vermeyi düşünmüyordur zaten sane ve osimhen ile baya açıldılar hala alacakları kaleciler vesaire varken.
Bence de 15'den fazla vermeyiz.Ama şuan İnter asla 15'e bırakmıyor adamı.O yüzden ağustos sonuna kadar bekle denildi çünkü İnter'de adamın maaşından çıkmaya soğuk değil.Düşebilirler yani.Neyse Hakan bundan sonra GS'ye biraz zor gelir Fener alırsa da Mou nasıl performans alır bilmem ama normal şartlarda çok üst düzey bir oyuncu almış olur Fener.

Çalhan bizim oyun tarzımıza ters. İlkay lazım bize. Fenere daha uygun. Onun yerinde olsam Premiere gidip Arsenal-Chelsea yaparım,onlar alır direkt fakat risk almak istemiyor artık belli ki.

Sanmıyorum ya. TR'ye gelip yedeğe düşerse milli takım merkezi İsmail, Orkun, Arda olur.

İkisi birlikte olmuyor. Dünya kupası için elinden geleni yapar.

Bundan bağımsız sahada yatacak oyuncu da değil.
O kadar kariyer odaklı olsa Fener'e gelmek istemez zaten. Her hıyarım var diyene tuzu alıp koşuyor şuanda :D o net maaşı ona Türkiye ve Araplar dışında ödeyecek yer yok.

Ben hakana karşıyım çok fazla abartıldığını düşünüyorum bir sürü adam var piyasada türkiye maçlarınıda gördüm .Sampiyonlar ligi maçını da gördüm öyle fenere fark katacak adan değil.Fenere lazım olan adam yiyen sırtı dönük oynayan adam ikisinide yapacak adam fazla yok.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık