Yav bin farklı sürüş tekniği yok, siz de sürücüye göre araç işini abarttınız. Hiç kimse mi Versle benzer sürüş tarzına sahip değil?verse göre araba yapmışlar, başka pilot kullanamıyo diye adamı ilah yapıyonuz yav
Yav bin farklı sürüş tekniği yok, siz de sürücüye göre araç işini abarttınız. Hiç kimse mi Versle benzer sürüş tarzına sahip değil?verse göre araba yapmışlar, başka pilot kullanamıyo diye adamı ilah yapıyonuz yav
Araba berbat kardeşim. Adam yoktan var ediyor. Hamilton sürse depresyona girer, Leclerc'in bariyersiz yarışı olmaz. Perez'e helal olsun, adam en azından Latifi'ye dönüşmedi.verse göre araba yapmışlar, başka pilot kullanamıyo diye adamı ilah yapıyonuz yav
Bende hali hazırda yuki vardı zaten benlik bir durum var mı buradaBuna binaen cinlik yap Yuki'yi almaya çalışmayın, sanırım şu anki Yuki inaktif olacak, yerine fiyatı da değişmiş bir Red Bull Yuki gelecek. Yine de alınmaz bence. Şu arabaya Alonso'yu oturtmaları lazım.
tsunoda 2 yarışa arabayı çözerse ensendeyim olmYav bin farklı sürüş tekniği yok, siz de sürücüye göre araç işini abarttınız. Hiç kimse mi Versle benzer sürüş tarzına sahip değil?
perez son yarım yıl falan latifi gibi takıldıAraba berbat kardeşim. Adam yoktan var ediyor. Hamilton sürse depresyona girer, Leclerc'in bariyersiz yarışı olmaz. Perez'e helal olsun, adam en azından Latifi'ye dönüşmedi.
Hamilton eşekrari ile sprint kazandı yav ikinci yarışında, o da çok iyi. Versin Rb ile yaptığından daha büyük bir iş bile olabilir hatta bu. Hemen geriliyorsunuz Vers övünceAraba berbat kardeşim. Adam yoktan var ediyor. Hamilton sürse depresyona girer, Leclerc'in bariyersiz yarışı olmaz. Perez'e helal olsun, adam en azından Latifi'ye dönüşmedi.
Senin de çıkartman gerekecek.Bende hali hazırda yuki vardı zaten benlik bir durum var mı burada
Son yıllarda bu lafa uygun bir laf türedi, sana söylemek lazım. Bayıl bir de Feriha...perez son yarım yıl falan latifi gibi takıldı
Mamilton'u şişirme korsan kral... Senin de sonun belli.Hamilton eşekrari ile sprint kazandı yav ikinci yarışında, o da çok iyi. Versin Rb ile yaptığından daha büyük bir iş bile olabilir hatta bu. Hemen geriliyorsunuz Vers övünce![]()
Tsunoda ucuzken aldım ligde, şimdi fiyatı artıp fazla paradan kitlemezler değil mi?Çok çabuk oldu, hiç beklemiyordum. Lawson için üzücü tabii ama Tsunoda için çok sevindim. Heyecanlandırdı da açıkçası.
Bilmiyorum ya. Sıralama turlarına kadar değiştirilebiliyor takımlar. Senin şu an sınırsız değişiklik hakkın var zaten. İlk antrenmandan sonra belli olur Tsunodanın fiyatı, ona göre değiştirirsin artarsa.Tsunoda ucuzken aldım ligde, şimdi fiyatı artıp fazla paradan kitlemezler değil mi?![]()
Şimdi takım ayarlı ya, fiyatı artarsa otomatikman boşa mı düşüyor bir koltuk? Yoksa önce ki fiyatta seçtim diye sistem hala bana bırakıyor mu değiştirene kadar seçimi onu merak ettim.Bilmiyorum ya. Sıralama turlarına kadar değiştirilebiliyor takımlar. Senin şu an sınırsız değişiklik hakkın var zaten. İlk antrenmandan sonra belli olur Tsunodanın fiyatı, ona göre değiştirirsin artarsa.
Böyle bir değişiklik yaşamadım daha önce takımımda, yaşadıysam da hatırlamıyorum. Fiyat artarsa muhtemelen koltuk boşa düşer, diğer türlü haksızlık olur çünkü. Senin başka biri seçmen gerekir.Şimdi takım ayarlı ya, fiyatı artarsa otomatikman boşa mı düşüyor bir koltuk? Yoksa önce ki fiyatta seçtim diye sistem hala bana bırakıyor mu değiştirene kadar seçimi onu merak ettim.