Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Formula 1 2025 Sezonu

Yav bin farklı sürüş tekniği yok, siz de sürücüye göre araç işini abarttınız. Hiç kimse mi Versle benzer sürüş tarzına sahip değil?
tsunoda 2 yarışa arabayı çözerse ensendeyim olm

Araba berbat kardeşim. Adam yoktan var ediyor. Hamilton sürse depresyona girer, Leclerc'in bariyersiz yarışı olmaz. Perez'e helal olsun, adam en azından Latifi'ye dönüşmedi.
perez son yarım yıl falan latifi gibi takıldı

Araba berbat kardeşim. Adam yoktan var ediyor. Hamilton sürse depresyona girer, Leclerc'in bariyersiz yarışı olmaz. Perez'e helal olsun, adam en azından Latifi'ye dönüşmedi.
Hamilton eşekrari ile sprint kazandı yav ikinci yarışında, o da çok iyi. Versin Rb ile yaptığından daha büyük bir iş bile olabilir hatta bu. Hemen geriliyorsunuz Vers övünce :artiz:

Bende hali hazırda yuki vardı zaten benlik bir durum var mı burada
Senin de çıkartman gerekecek.

perez son yarım yıl falan latifi gibi takıldı
Son yıllarda bu lafa uygun bir laf türedi, sana söylemek lazım. Bayıl bir de Feriha...
Hamilton eşekrari ile sprint kazandı yav ikinci yarışında, o da çok iyi. Versin Rb ile yaptığından daha büyük bir iş bile olabilir hatta bu. Hemen geriliyorsunuz Vers övünce :artiz:
Mamilton'u şişirme korsan kral... Senin de sonun belli.

Bilmiyorum ya. Sıralama turlarına kadar değiştirilebiliyor takımlar. Senin şu an sınırsız değişiklik hakkın var zaten. İlk antrenmandan sonra belli olur Tsunodanın fiyatı, ona göre değiştirirsin artarsa.
Şimdi takım ayarlı ya, fiyatı artarsa otomatikman boşa mı düşüyor bir koltuk? Yoksa önce ki fiyatta seçtim diye sistem hala bana bırakıyor mu değiştirene kadar seçimi onu merak ettim.

Şimdi takım ayarlı ya, fiyatı artarsa otomatikman boşa mı düşüyor bir koltuk? Yoksa önce ki fiyatta seçtim diye sistem hala bana bırakıyor mu değiştirene kadar seçimi onu merak ettim.
Böyle bir değişiklik yaşamadım daha önce takımımda, yaşadıysam da hatırlamıyorum. Fiyat artarsa muhtemelen koltuk boşa düşer, diğer türlü haksızlık olur çünkü. Senin başka biri seçmen gerekir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık