Transfer hakkım yok nasıl çıkarcam. Ben hali hazırda 2 transferi de yapmıştımSenin de çıkartman gerekecek
Transfer hakkım yok nasıl çıkarcam. Ben hali hazırda 2 transferi de yapmıştımSenin de çıkartman gerekecek
Ya bu haftalık boş verirsin ya da çip kullanırsın. Daha zaman var, netleşince bakarsın artık.Transfer hakkım yok nasıl çıkarcam. Ben hali hazırda transferleri yapmıştım
Bakalım bende ilk defa oynayacağım hiçbir şey bilmiyorum oyun ile ilgili zaten. Nasıl yapılır bakıp görelim zaman.Böyle bir değişiklik yaşamadım daha önce takımımda, yaşadıysam da hatırlamıyorum. Fiyat artarsa muhtemelen koltuk boşa düşer, diğer türlü haksızlık olur çünkü. Senin başka biri seçmen gerekir.
Tamamdır teşekkürlerYa bu haftalık boş verirsin ya da çip kullanırsın. Daha zaman var, netleşince bakarsın artık.
Amanedenin dediğine ek olarak herkese tavsiyem sprint haftası olmadığı sürece değişikliklerinizi her zaman üçüncü antrenmandan sonra yapmanız. Hadi o kadar dakik olamıyorsanız da en azından iki antrenman seansından sonra, cuma günü bitiminde yapmanız. Böylece hem ceza, pilot değişimi vs durumlarına göre hareket edebilirsiniz hem de antrenman sonuçlarından sürücüler ve takımların performansları adına küçük de olsa çıkarım yapabilirsiniz.Transfer hakkım yok nasıl çıkarcam. Ben hali hazırda 2 transferi de yapmıştım
Normalde öyle yapmaya çalışıyorum da alonso ve Ferrari illet ettirdiğinden hemen yaptım değişiklikleriAmanedenin dediğine ek olarak herkese tavsiyem sprint haftası olmadığı sürece değişikliklerinizi her zaman üçüncü antrenmandan sonra yapmanız. Hadi o kadar dakik olamıyorsanız da en azından iki antrenman seansından sonra, cuma günü bitiminde yapmanız. Böylece hem ceza, pilot değişimi vs durumlarına göre hareket edebilirsiniz hem de antrenman sonuçlarından sürücüler ve takımların performansları adına küçük de olsa çıkarım yapabilirsiniz.
Ooo güzel. Sonunda Ferrari'nin yükselişi başlıyor. Bir geri dönüş hikâyesi bu.Normalde öyle yapmaya çalışıyorum da alonso ve Ferrari illet ettirdiğinden hemen yaptım değişiklikleri
Japonya'da Redbulla Q1'de elenen Tsunoda'ya Racing Bullsla Q3 yapan Lawson şoku
Arabayı tamamen Max'ın istediğine göre yapmışlar herhalde. En ufak ayrıntısına kadar. Acaba başka araba ile Max bu performansı verebilir mi?Japonya'da Redbulla Q1'de elenen Tsunoda'ya Racing Bullsla Q3 yapan Lawson şoku