Bir daha Red Bull'a dönebilme ihtimali için Max'ı övmüş diye yorumladım.
Onu söyleyemiyoruz maalesef, amaneden kızıyor...Arabayı tamamen Max'ın istediğine göre yapmışlar herhalde. En ufak ayrıntısına kadar. Acaba başka araba ile Max bu performansı verebilir mi?
Ahahah. Ya ilk sefer söylemeyeyim demiştim de orada ben bu yorumu yapanlarla dalga geçiyordum aslında.Onu söyleyemiyoruz maalesef, amaneden kızıyor...
Usta Cep Herkülü de q1 de elenirse egzozu tıkıyorlara kadar giderim ben..Onu söyleyemiyoruz maalesef, amaneden kızıyor...
Eyvah @kaizokuou senin insanyiyici korkmuşCep herkülü daha gelmeden korkuyu salmış:
Kayzo malesef bunu bile anlayamamış, ah kayzo ahAhahah. Ya ilk sefer söylemeyeyim demiştim de orada ben bu yorumu yapanlarla dalga geçiyordum aslında.![]()
Sen ikinci yarış 50 yaşındaki adama tokatlanan leclercine bak kardeşEyvah @kaizokuou senin insanyiyici korkmuş
2 gündür benle çok uğraşıyorsun, böyle hissediyorumKayzo malesef bunu bile anlayamamış, ah kayzo ah
7 defa dünya şampiyonu sir lewis hamiltonla yıllarca orta sıra takımda yarışan tsunodayı aynı potada eritmek mi? @amaneden sen varken benim bir şey demem uygun düşmezSen ikinci yarış 50 yaşındaki adama tokatlanan leclercine bak kardeş
2 gündür benle çok uğraşıyorsun, böyle hissediyorum