Galibiyet çalışmalarına başladık. Bugün yemekte pilavüstükuru var. İnsanyiyici mod açıldı."Her firavunun bir Musa'sı vardır."
Sir pilavüstükuru (2025 f1 fantasy ligi şampiyonu)
Galibiyet çalışmalarına başladık. Bugün yemekte pilavüstükuru var. İnsanyiyici mod açıldı."Her firavunun bir Musa'sı vardır."
Sir pilavüstükuru (2025 f1 fantasy ligi şampiyonu)
Geçen yıl ben de salmistim la, arada ferrarinin iyi oldugu yarislara bakiyordum. Senin gibi bazen girip degistiriyodum yani takimiSil şunu sil hemen. 3000 puan fark attın sen bileğinin hakkıyla.
Eski sonuçları bulamadım ama mesajlara bakarken 3000 puanla katıldığın ligin 2023 sezonu olduğunu öğrendim. Yani Korsanfan F1 Fantasy Ligi ilk şampiyonu Amaneden'miş, kolpacı @İnari. Geçen yıl da ikimiz de saldıktan sonra şampiyon olmuşsun, sayılmaz.
8 de- 7 defa Dünya Şampiyonu @amaneden 'i kutladığın için tebrik ederim.Geçen yıl ben de salmistim la, arada ferrarinin iyi oldugu yarislara bakiyordum. Senin gibi bazen girip degistiriyodum yani takimi
Neyse Kf f1 fantasy ligi ikinci sampiyonu olarak kf f1 fantasy ligi ilk sampiyonu @amaneden i kutlarim
Bu hafta senin 14,5 katın puan toplamışım la.Geçen yıl ben de salmistim la, arada ferrarinin iyi oldugu yarislara bakiyordum. Senin gibi bazen girip degistiriyodum yani takimi
Neyse Kf f1 fantasy ligi ikinci sampiyonu olarak kf f1 fantasy ligi ilk sampiyonu @amaneden i kutlarim
çok üstüme geliyon kayzo, 1 haftadır böyle hissediyorum senin yüzündenBu hafta senin 14,5 katın puan toplamışım la.
Buna binaen cinlik yap Yuki'yi almaya çalışmayın, sanırım şu anki Yuki inaktif olacak, yerine fiyatı da değişmiş bir Red Bull Yuki gelecek. Yine de alınmaz bence. Şu arabaya Alonso'yu oturtmaları lazım.Çok çabuk oldu, hiç beklemiyordum. Lawson için üzücü tabii ama Tsunoda için çok sevindim. Heyecanlandırdı da açıkçası.
ulan yarış haftasını bekleseydim keşke takımı değiştirmek içinÇok çabuk oldu, hiç beklemiyordum. Lawson için üzücü tabii ama Tsunoda için çok sevindim. Heyecanlandırdı da açıkçası.
verse göre araba yapmışlar, başka pilot kullanamıyo diye adamı ilah yapıyonuz yavBu arada Racing Bulls sürüş açısından Rb'den daha dengeli, kolay da olabilir. Vers'in arabanın çok üstünde performansıyla ön sıralarda olması göz boyuyor. Tsunoda da zorlanırsa şaşırmamak gerek ama yine de umutluyum.