Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Formula 1 2025 Sezonu

Takıma bir baktım da Hamilton iş yapmadığı için tökezlemiş, yoksa taş gibi takım yapmışım. Hamiltonmania diye başladık, Hamilton'ı da değiştirmeyi düşünmüyorum. Hazır cümleler paragrafa doğru evrilirken birkaç kez daha Hamilton diyeyim de Verstappenci arkadaşlar kriz geçirsin. SIR LEWIS HAMILTON! :oleyo2:

Takıma bir baktım da Hamilton iş yapmadığı için tökezlemiş, yoksa taş gibi takım yapmışım. Hamiltonmania diye başladık, Hamilton'ı da değiştirmeyi düşünmüyorum. Hazır cümleler paragrafa doğru evrilirken birkaç kez daha Hamilton diyeyim de Verstappenci arkadaşlar kriz geçirsin. SIR LEWIS HAMILTON! :oleyo2:
Biraz daha sesli. Şu adam gibi... Sir kısmını özellikle bastırarak

Konu dışı ama sen yazınca benim de bi böbürlenesim geldi

-korsanfan OSM ligi ilk şampiyonu.

Şöyle olduk:
Seninki doğrudur da İnarininki kolpa ya. Ben sezonun yarısında banlıydım, Amaneden de trollemiştir yüzde yüz. Tek başına yarıştığı ligde şampiyon oldum diye geziyor adam.
Kf'deki

Sen 3000 puan mı ne fark atmıştın ya, değil mi? Şimdi aklıma geldi. Önceki senelerin sonuçlarına bakabiliyorsak bulayım da atayım.
Forumdakiler geç başlamıştı diye öyle olmuştu ama ya. İlk yarışlarda yine de öndeydim de sonrasında takip etmeyi bıraktım. Bu yıl daha hararetli geçer bu mevzu. Sene boyu profil fotoğrafın gibi takılacağız gibi gerçi de olsun.

Forumdakiler geç başlamıştı diye öyle olmuştu ama ya.
Sil şunu sil hemen. 3000 puan fark attın sen bileğinin hakkıyla.

Eski sonuçları bulamadım ama mesajlara bakarken 3000 puanla katıldığın ligin 2023 sezonu olduğunu öğrendim. Yani Korsanfan F1 Fantasy Ligi ilk şampiyonu Amaneden'miş, kolpacı @İnari. Geçen yıl da ikimiz de saldıktan sonra şampiyon olmuşsun, sayılmaz.

Sil şunu sil hemen. 3000 puan fark attın sen bileğinin hakkıyla.

Eski sonuçları bulamadım ama mesajlara bakarken 3000 puanla katıldığın ligin 2023 sezonu olduğunu öğrendim. Yani Korsanfan F1 Fantasy Ligi ilk şampiyonu Amaneden'miş, kolpacı @İnari. Geçen yıl da ikimiz de saldıktan sonra şampiyon olmuşsun, sayılmaz.
Anaaa. Bir yıl atlamışız demek. O kadar bihaberim. :oleyo2:

Bunlar Verstappenci diye boşuna demedik. Bunlar maFIA çocuğudur. Bunlar aracıdır. Bunlaaar piyondur! Azmettiriciniz kim sizin?!

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık