Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Fitness & Vücut Geliştirme Sohbet

Daha ucuz yerler de vardır mutlaka. Başlangıçta en azindan temel hareketleri ve ne işe yaradiklarinı anlatacak bir hoc İyi olur aslında. Birkaç ay sonra kendi kendine oturur zaten ama en başta bir yardım fena olmaz. Dediğim gibi belediyeler bütçesi olmayanlar için bir alternatif ama zaman sınırı ve yol gösteren biri olmaması kötü. Başka salonlar da araştır bence uyguna bulamazsan O zaman belediyeyi düşünürsün.
Başka salonlarda uyguna olur muhtemelen ama senelik ücret istiyorlar yine. 3 aylık falan olan yerlerde de aylığı çok pahalıya geliyor diye hatırlıyorum giden arkadaşlardan duyduğum kadarıyla. Belediye ile bir başlamayı düşünüyorum bakalım. İnternetten falan bakarım olmadı hareketler nasıl yapılıyor diye.

Başka salonlarda uyguna olur muhtemelen ama senelik ücret istiyorlar yine. 3 aylık falan olan yerlerde de aylığı çok pahalıya geliyor diye hatırlıyorum giden arkadaşlardan duyduğum kadarıyla. Belediye ile bir başlamayı düşünüyorum bakalım. İnternetten falan bakarım olmadı hareketler nasıl yapılıyor diye.
Nasıl uyuyorsa sana artık, takıldığın yerde yine forumdan da yardım alırsın burada da çok bilgili arkadaşlar var.

Daha önce hiç gitmedim fitnessa da bu ara başlamayı düşünüyorum bakındım biraz bir yer 24k fiyat çekti. Havuz vs de var ama o kadar kullanır mıyım bilmiyorum. Çok pahalı geldi. Belediyenin yeri var aylık en son 400-500 bir şeydi diye aklımda kalmış. Spor hocası vs çok önemli değilse iş görür mü acaba diye merak ettim. Dediğim gibi daha önce hiç gitmedim sıfırım. Devamlı gider miyim onu bile bilmiyorum
İlk önce belediyeye git bir alışma sürecine gir. İnternetten programlara bakabilirsin ya da özelden ben de yardımcı olurum. O gün yapacağın hareketleri de youtube a yaz nasıl yapıldığını incele. İlla ki biraz yanlış yapacaksın da bir şey olmaz zamanla düzelir. Başlangıç aşaması için bile hoca o kadarda gerekli değil. Zaten özel bir hoca tutmazsan, salondaki hocalar senle değil kadınlarla ilgileniyor. Dünyanın en dümenden işi. Çok ağır da girip sakatlık yaşama. Zaten önemli olan doğru formda yapmak. Çalıştığın bölgede yanma hissediyorsan yeterli.

Bir yerden sonra belediye yetersiz gelmeye başlar ama önce fitnessi hayatına adapte edebilecek misin onu gör. 1-2 ay düzenli gidersen sonrasında daha iyi bir salona geçersin.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık