Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Fitness & Vücut Geliştirme Sohbet

Çoğunun zaman sınırlaması var şu günler şu saatler arası gelebilirsin gibi, o sınırlama olmasa iş yapar. Tabi her belediyenin tesisi farklı bi gidip bakmak lazım. Ama kişi çok para vermek istemiyorsa her türlü iș yapar, hiç yoktan iyidir.
Daha önce hiç gitmedim fitnessa da bu ara başlamayı düşünüyorum bakındım biraz bir yer 24k fiyat çekti. Havuz vs de var ama o kadar kullanır mıyım bilmiyorum. Çok pahalı geldi. Belediyenin yeri var aylık en son 400-500 bir şeydi diye aklımda kalmış. Spor hocası vs çok önemli değilse iş görür mü acaba diye merak ettim. Dediğim gibi daha önce hiç gitmedim sıfırım. Devamlı gider miyim onu bile bilmiyorum

Son düzenleme:
Lan ben ip aldım, atlayamıyom aislşdkiaşl
Nası yapıcaz bunu, beceremeyince de utanıp küsüyorum aisldkiaşlda
Önce tek bacağınla atlamaya çalış. 10 tane yaptığında durmadan diğer bacağına geç. Sonra bunları 5'e düşür ve en sonunda adım atar gibi ip atlamaya başla. Bir önemli nokta parmak ucunda atla ve topuğun yere dokunmasın, dizini kitleme serbest bırak dans ettiğini düşün.

Daha önce hiç gitmedim fitnessa da bu ara başlamayı düşünüyorum bakındım biraz bir yer 24k fiyat çekti. Havuz vs de var ama o kadar kullanır mıyım bilmiyorum. Çok pahalı geldi. Belediyenin yeri var aylık en son 400-500 bir şeydi diye aklımda kalmış. Spor hocası vs çok önemli değilse iş görür mü acaba diye merak ettim. Dediğim gibi daha önce hiç gitmedim sıfırım. Devamlı gider miyim onu bile bilmiyorum
Aynı durumdayız bugün belediyenin spor tesisine(Haliç su sporları) gittim saatlerine bakmak için sabah 6:30 başlıyormuş eve yakın olduğu için sabahları gitmeyi planlıyorum. Deniz küreğide varmış yeni sezon kayıtları başlıyormuş, ne olduğunu hiç bilmiyorum ama belki onada başlarım. Bu arada istanbulda fitness için 150₺ ye 18 kontör alıyorsun, gittiğin seans başına bi kontör düşüyor sanırım ama seans için randevu almak gerekiyor, randevular bazı tesislerde çok çabuk doluyormuş.

Önce tek bacağınla atlamaya çalış. 10 tane yaptığında durmadan diğer bacağına geç. Sonra bunları 5'e düşür ve en sonunda adım atar gibi ip atlamaya başla. Bir önemli nokta parmak ucunda atla ve topuğun yere dokunmasın, dizini kitleme serbest bırak dans ettiğini düşün.
Anladımmmmm, okey. Süper bi yol, mantıklı. Kafama yattı. Yapabilirim gibi hissediyorum, teşekkürleerr <33

Daha ucuz yerler de vardır mutlaka. Başlangıçta en azindan temel hareketleri ve ne işe yaradiklarinı anlatacak bir hoc İyi olur aslında. Birkaç ay sonra kendi kendine oturur zaten ama en başta bir yardım fena olmaz. Dediğim gibi belediyeler bütçesi olmayanlar için bir alternatif ama zaman sınırı ve yol gösteren biri olmaması kötü. Başka salonlar da araştır bence uyguna bulamazsan O zaman belediyeyi düşünürsün.

Aynı durumdayız bugün belediyenin spor tesisine(Haliç su sporları) gittim saatlerine bakmak için sabah 6:30 başlıyormuş eve yakın olduğu için sabahları gitmeyi planlıyorum. Deniz küreğide varmış yeni sezon kayıtları başlıyormuş, ne olduğunu hiç bilmiyorum ama belki onada başlarım. Bu arada istanbulda fitness için 150₺ ye 18 kontör alıyorsun, gittiğin seans başına bi kontör düşüyor sanırım ama seans için randevu almak gerekiyor, randevular bazı tesislerde çok çabuk doluyormuş.
İyi gibi duruyor. Buradaki (ankara) belediye tesisleri gördüğüm kadarıyla fazla iyi değil aylık, yıllık ücretleri var. Işıklar bile tasarruftan aydınlatmayacak düzeyde neredeyse :d
deniz küreği güzel farklı bir hobi olabilir. Kontör ve randevu olayını da beğendim mantıklıymış. Hem yoğunluk olmamış olur hem de istediğin zaman kullanmış olursun. Gitmediğin zamanlarda boşuna gitmez paran. İyiymiş.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık