Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Fitness & Vücut Geliştirme Sohbet

dizleri kırmadan,
zıplıyormus gibi değilde çok hafifçe sekiyormuş gibi zıplamak gerekiyor.
mesela yan odadaki ip atlama sesini duymamalı. duyuyorsa gereksiz ayağını yere vuruyorsun demektir.

güç merkezini iki kere aynı ayağa koyup ondan sonra diğer ayağa iki kere koyup sürekli dönüşümlü şekilde sekmek daha az yorucu ve ritim falan açısından daha iyi.

bacaklarını kitleyip iki ayağınla birebir aynı zıplamayı yapma yani.

bu videoda mesela 2:01’de adamın ayaklarına dikkat et 2 kere bir tanesine ağırlık veriyor ondan sonra diğerine ağırlık veriyor mesela . arada başka şeyler de yapıyor da daha iyi video bulamadım.
Videonun sonunda ip abiye böyle ŞLAAAAKKKSSSSS diye vuracak sandım 😂

Anladım. Ben bacakları kitleyip, dizleri kırarak zıplıyorum ister istemez. Voleybol ve basketboldan alışkanlık herhalde

Kaç bölüm ippo izledik, hiçbişey öğrenememişiz allah kahretsin :(((

Videonun sonunda ip abiye böyle ŞLAAAAKKKSSSSS diye vuracak sandım 😂

Anladım. Ben bacakları kitleyip, dizleri kırarak zıplıyorum ister istemez. Voleybol ve basketboldan alışkanlık herhalde

Kaç bölüm ippo izledik, hiçbişey öğrenememişiz allah kahretsin :(((
bacaklar çok serbest olmalı dediğim gibi sekmen lazım ama sadece ipin ayağının altından geçeceği kadar sıçraman yeterli.
dizler illa ki kırılacak zaten de işte videodaki gibi hafif kırılı olması gerek.

bacaklar çok serbest olmalı dediğim gibi sekmen lazım ama sadece ipin ayağının altından geçeceği kadar sıçraman yeterli.
dizler illa ki kırılacak zaten de işte videodaki gibi hafif kırılı olması gerek.
Ben normal smaca kalkıyo gibi kalkıyom, güç harcıyom, o yüzden corluyom demek, tamamdır

Dışarı çıkayım, bunları aklımda tutarak bir daha deneyeceğim

Çok teşekkür ettim <3

Lan ben ip aldım, atlayamıyom aislşdkiaşl
Nası yapıcaz bunu, beceremeyince de utanıp küsüyorum aisldkiaşlda

Özellikle 1:13-1:15 ve 1:32-1:34 arasında Mike ın ayak hareketlerine dikkat et.Antrenman sonrası bende aynı şekilde ip atlarım.Bu şekilde rahat 7-8 dk ip atlayabiliyorum.Genelde insanlar sürekli 2 ayak üstüne bütün ağırlığını vererek atlar.Hemen pilin biter ve çokta bi faydası olmaz.

Eğer yukarıda söylediğim sn.lerdeki gibi atlayamıyorsan ilk başta ipsiz bir şekilde hayali atlama yap.Sonra iple kombine et senkronizasyon olacaktır illaki.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık