Hepimize hayırlı olsun yarın açılıyor
Haber linkin var mı? Ben pek bir açıklama duyamadım.Hepimize hayırlı olsun yarın açılıyor
Haber linkin var mı? Ben pek bir açıklama duyamadım.
Allah'a bin şükürrrr!Hepimize hayırlı olsun yarın açılıyor
Benim tembellik sürem 1 hafta 10 gün sürüyor. Çabuk geçer.Antrenman yaptığım dönemde günde en az beş öğün yiyodum. Son bir yıldır iki, zaman zaman bir öğünle takılıyorum. Bu yüzden kilo problemi yaşamadım hatta kilo da verdim ancak çok küçüldüm.
Şimdi yeniden başladığımda en az ama en az üç beş aya ihtiyacım olacak toparlanmak için. Bi taraftan da tembelliğe çok alıştım, hiç başlamak gelmiyor içimden :/
Sporu bırakınca beslenme düzenini ister istemez bozuyorsun ben salonların kapanma döneminde 10 kilo verdim tekrardan almak için uğraşacağım aşırı küçüldümAntrenman yaptığım dönemde günde en az beş öğün yiyodum. Son bir yıldır iki, zaman zaman bir öğünle takılıyorum. Bu yüzden kilo problemi yaşamadım hatta kilo da verdim ancak çok küçüldüm.
Şimdi yeniden başladığımda en az ama en az üç beş aya ihtiyacım olacak toparlanmak için. Bi taraftan da tembelliğe çok alıştım, hiç başlamak gelmiyor içimden :/
Bi başlasam problem olmıcak ama hiç içimden gelmiyo kaydolmak falan :/Benim tembellik sürem 1 hafta 10 gün sürüyor. Çabuk geçer.
Sadece beslenme değil hayatı bozdum ben, öyle bir şey oldu benim için. Umarım en kısa zamanda toparlarız.Sporu bırakınca beslenme düzenini ister istemez bozuyorsun ben salonların kapanma döneminde 10 kilo verdim tekrardan almak için uğraşacağım aşırı küçüldüm