Aslında o kadarda az değil ama diyete dikkat etmek lazım.Baya dikkat edecen herhalde. Ama onun yağ oranı çok da az değildi sanki. Öyle korunmayacak gibi değildi yani sanki.
Aslında o kadarda az değil ama diyete dikkat etmek lazım.Baya dikkat edecen herhalde. Ama onun yağ oranı çok da az değildi sanki. Öyle korunmayacak gibi değildi yani sanki.
Yoel genetik hayvanlardan, çoğu insanın istese de ulaşamayacağı türden.@Alpamis Aslında insanın yaptığı şey genetiğini kendi sınırları içerisinde en iyi hale getirmektir. Ben ulaşmak istediğim vücudu değil de bir erkekte gördüğüm en iyi genetiklerden birini atayım, cidden muazzam.
Deadlift ve Squat eklemlere asiri yuk bindiriyor, bence daha guvenli ve benzer etki alabilinicek hareketleri yapmakta yarar var.Cebeci bilimsel olarak anlattıkları ile bro science dediğimiz hurafeler bütününü çürütmüş olsa bile Deadlift Squat ve Bench Press üçlüsüne olan düşmanlığını hala anlayabilmiş değilim.
Deadlift'in yerine geçecek hareket bol ama Squat bence bacak antremanı yapılacaksa olmazsa olmaz bir hareket.Deadlift ve Squat eklemlere asiri yuk bindiriyor, bence daha guvenli ve benzer etki alabilinicek hareketleri yapmakta yarar var.
Bulgarian Squat daha etkili ve zararsız.Deadlift'in yerine geçecek hareket bol ama Squat bence bacak antremanı yapılacaksa olmazsa olmaz bir hareket.
Abi Deadlift daha çok arka bacağı izole ettiği için yerine ben Leg Curl koyuyorum.Split Squat yaptığım oluyor ama genellikle Lunge hareketini terchi ediyorum.Bulgarian Squat daha etkili ve zararsız.
Deadlift yapmayın.
Squati olmazsa olmaz olarak gormuyorum, guzel vuruyor ama sakatlanma ihtimali diger hareketlere gore daha fazla, alternatif hareketlerin yapilmasi daha saglikli olacaktir.Deadlift'in yerine geçecek hareket bol ama Squat bence bacak antremanı yapılacaksa olmazsa olmaz bir hareket.
Squat formun iyiyse programa mutlaka koyulması gereken bir hareket ama alternatif hareket yapmak başlangıç seviyesi ve formu iyi olmayan biri için daha iyi olacaktır.Squati olmazsa olmaz olarak gormuyorum, guzel vuruyor ama sakatlanma ihtimali diger hareketlere gore daha fazla, alternatif hareketlerin yapilmasi daha saglikli olacaktir.
Eren gibi 10 tane baklavan mı var ?Bundan sonra dışarı çıkarken üstüme hiçbir şey giymeyip çıkacağım, kalabalık bir ortamda da paltomu aynen Eren gibi giyeceğim.