Benim 10 kilo falan yağ yakmam lazım herhalde xdAynıymışız Bir iki kilo yağ yaksam iyi olacak havalar ısındığında.
Benim 10 kilo falan yağ yakmam lazım herhalde xdAynıymışız Bir iki kilo yağ yaksam iyi olacak havalar ısındığında.
80 falan iyidir ya.Benim 10 kilo falan yağ yakmam lazım herhalde xd
Fullbody her gün yapılacak iş değil.Sana tavsiyem sıkı bir diyete gir.Evde alabiliyorsan dumbell ve bar al.Sonrasında programlama için yardımcı olurum çünkü bende ilk evde başladım.1 gün kardiyo 1 gün full body gitmem hayal mi olur sence ?
Dumbell ve bar var ya. Yardımcı olursan çok sevinirim açıkçasıFullbody her gün yapılacak iş değil.Sana tavsiyem sıkı bir diyete gir.Evde alabiliyorsan dumbell ve bar al.Sonrasında programlama için yardımcı olurum çünkü bende ilk evde başladım.
Tamam.Herhangi bir sağlık sorunun var mı bel fıtığı gibi ?Dumbell ve bar var ya. Yardımcı olursan çok sevinirim açıkçası
YokTamam.Herhangi bir sağlık sorunun var mı bel fıtığı gibi ?
Tamam o zaman.Benim ev için uyguladığım program şuydu.
Programı kaydettim, bir gün çalışıp bir gün dinlenme olarak geçicek değil mi ?Tamam o zaman.Benim ev için uyguladığım program şuydu.
İlk gün :
Dumbell veya Barbell Bench Press
4x8-12
Dumbell chest fly
4x15-20
Push up
3xTükeniş
Overhead Press
4x8-12
Lateral raise
3x15-20
Rear delt raise
3x15-20
İstediğiniz triceps haraketi
4x8-12
Barbell veya dumbell Squat
4x8-12
Dumbell lunge veya dumbell bulgarian split squat
4x8-12
İkinci Gün:
Barfiks 4xtükeniş
Chin up(ters ve dar tutuş barfiks)
3xtükeniş
Barbell row
4x8-12
Ters tutuş Barbell row
3x8-12
Romanian deadlift (Bar veya dumbell ile)
4x8-12
One arm dumbell row
4x8-12
İstediğin biceps hareketi
4×8-12
İstediğin biceps hareketi
4×8-12
İstersen beslenme konusunda da yardımcı olurum.
Programı ben dört gün şeklinde uyguladım.Pazartesi-Salı Perşembe-Cuma olarak yapabilirsin.Programı kaydettim, bir gün çalışıp bir gün dinlenme olarak geçicek değil mi ?
Tamamdır çok teşekkürler sonuçlar hakkında ilk seni bilgilendireceğim :dProgramı ben dört gün şeklinde uyguladım.Pazartesi-Salı Perşembe-Cuma olarak yapabilirsin.