Herhangi biri için sorun olduğunu sanmıyorum.Sizin icin sorun yoksa benik icin hava hoş
Herhangi biri için sorun olduğunu sanmıyorum.Sizin icin sorun yoksa benik icin hava hoş
Sonunda sıra benim mi?Biraz daha bekleyelim, eğer Çörekçioğlu Luffy gelmezse bu hafta öneriyi bir sonraki üye olan @Daredewill yapsın. Çörekçioğlu Luffy de haftaya yapar. Forumda veya film İzleme Kulübünde çok aktif olmayan kişilere hatırlatma yapmayı son güne bırakmak da biraz benim hatam oldu. Bir dahaki sefere önlemini alırım.
Not:Bildirim gitmeme ihtimaline karşı iki kişiyi aynı anda etiketlemeye cesaret edemiyorum. Sırayı hemen Daredewill'e geçirme gibi bir niyetim yok yani.
@Çörekçioğlu Luffy 'nin ama, ortaya çıkmıyor. Biraz daha gelmezse, onun sırasını erteleyip sana gelmek zorunda kalacağız işte.Sonunda sıra benim mi?
Aceleye geldi ama şunu önereyim o zaman.@Daredewill buralarda isen senden film önerisini alalım.
Vay be, tam da şu sıralar izlemek istediğim film tarzı. Neyse bunu seçmiş olalım şimdilik, bir beş dakika falan içinde de haftanın filmini ilan etme işlemini hallederim.
@amaneden @Sir Crocodile @Kuroro @Kaizokou Gari @Crowley @Cias @Kaido_93 @Gümüş @Çörekçioğlu Luffy @Fejugod @YAOLH @the witness @Kaidou @Death Knight @ch3rl0b11n @Akagami Shanks @Bilture19 @Raiden @Millennium Wizard @kekomancer @sanjii @Seastone @Densetsu no Samurai @Jazz Lambası @serimu @AntiNewEra
8 dk olmuş. 3 dk israf var. Yazık.Vay be, tam da şu sıralar izlemek istediğim film tarzı. Neyse bunu seçmiş olalım şimdilik, bir beş dakika falan içinde de haftanın filmini ilan etme işlemini hallederim.