@the witness 'ı etiketlemeye çalışırken zaman kaybetmişimdir.8 dk olmuş. 3 dk israf var. Yazık.
@the witness 'ı etiketlemeye çalışırken zaman kaybetmişimdir.8 dk olmuş. 3 dk israf var. Yazık.
Mantıklı.@the witness 'ı etiketlemeye çalışırken zaman kaybetmişimdir.
Sen yine at istiyorsan, ben de ilk mesaja eklerim.Link atam indirmek isteyene ?
İnanma. Banlan diye seni yemliyor.Atabiliyoz mu buraya linki direk, yasak masak olmasın okumadım kuralları
Neyse ya, haftaya pazar günü falan seni burada bulalım da, sorun yok.@Mercury Kusura bakma bu aralar siteye daha az girer oldum. O yüzden film öneri sıramın geldiğini farkedemedim. Bir sonraki üyeden istemişsin ki çok isabetli olmuş.
Buralarda olurum herhalde. Olmazsam da Boyhood (2014) filmi var, benim de izlemediğim ama merak ettiğim. İzlemeyen varsa onu öneririm herhalde.Neyse ya, haftaya pazar günü falan seni burada bulalım da, sorun yok.
Tamam o zaman, olur da seni bulamazsam, tekrar hafta atlamak yerine otomatik olarak bunu öneririm. Burada olursan sıkıntı yok zaten. Tamam mıdır?Buralarda olurum herhalde. Olmazsam da Boyhood (2014) filmi var, benim de izlemediğim ama merak ettiğim. İzlemeyen varsa onu öneririm herhalde.
TamamTamam o zaman, olur da seni bulamazsam, tekrar hafta atlamak yerine otomatik olarak bunu öneririm. Burada olursan sıkıntı yok zaten. Tamam mıdır?