Amiral neresinde bu denklemin hele onuda bi ekle zuruculuğunu görelimZoro>Yamato>Law>Kid>Sabo>Kata>King>Marco
Amiral neresinde bu denklemin hele onuda bi ekle zuruculuğunu görelimZoro>Yamato>Law>Kid>Sabo>Kata>King>Marco
Kid kazansa da ezici olmaz zaten. Orta seviye zorlanır.Bana göre o kadar da yok. Yakın seviyede görüyorum ben. Kid'in kazanma ihtimali yok değil ama ezici bir galibiyet alacağını düşünmüyorum.
Yüksek zorluk diyorum ben. King'i çözene kadar çok hırpalanır.Kid kazansa da ezici olmaz zaten. Orta seviye zorlanır.
Big Mom'ın saldırılarına dayanan biri Kid. King sabaha kadar vursa da dayanır.Yüksek zorluk diyorum ben. King'i çözene kadar çok hırpalanır.
Kizaru>Oden>Beckman> şu anki Fuji>Zoro benim gözümde. Shiryu'den emin değilim. Beckman'ı geçerse Oden'e yakın olur baya.Amiral neresinde bu denklemin hele onuda bi ekle zuruculuğunu görelim
King'in lavımsı ateşinde duş alırBig Mom'ın saldırılarına dayanan biri Kid. King sabaha kadar vursa da dayanır.
Kid alır diyorsun yani tamam aferin, sen bile dediysen konuya kilit attır.Yüksek zorluk diyorum ben. King'i çözene kadar çok hırpalanır.
Plot için yapılan bir olaydı. Yoksa BM'nin yumruklarının normalde Law'ı haşat etmesi gerektiğini hepimiz biliyoruz. Pek ciddiye aldığı sahneler değil benim.Big Mom'ın saldırılarına dayanan biri Kid. King sabaha kadar vursa da dayanır.
Ben kesin Kid alır demiyorum ki. Bana göre yakın karşılaşma iki türlü de gidebilir yani. Kim kazanırsa kazansın yüksek zorlukta geçer.Kid alır diyorsun yani tamam aferin, sen bile dediysen konuya kilit attır.
Ocak dışısınKizaru>Oden>Beckman> şu anki Fuji>Zoro benim gözümde. Shiryu'den emin değilim. Beckman'ı geçerse Oden'e yakın olur baya.
nE ? Adam keyfine göre feat alıyor ahahah ben de laf anlatmaya çalışıyorum lolPlot için yapılan bir olaydı. Yoksa BM'nin yumruklarının normalde Law'ı haşat etmesi gerektiğini hepimiz biliyoruz. Pek ciddiye aldığı sahneler değil benim.