Kid parçalar mı diyorsun yani? Görmeyeli Kid fanı olmuşsun bakıyorum.Sağkol+ karakterlerle sağ kol seviyesi arasında net seviye farkı var.
Kid parçalar mı diyorsun yani? Görmeyeli Kid fanı olmuşsun bakıyorum.Sağkol+ karakterlerle sağ kol seviyesi arasında net seviye farkı var.
Ahahahahahahahahah yok be. Ama gerçekçi olmak lazım Zoro Yamato Law Kid'le sağ kol seviyesi arasında net fark var.Kid parçalar mı diyorsun yani? Görmeyeli Kid fanı olmuşsun bakıyorum.
Bana göre o kadar da yok. Yakın seviyede görüyorum ben. Kid'in kazanma ihtimali yok değil ama ezici bir galibiyet alacağını düşünmüyorum.Ahahahahahahahahah yok be. Ama gerçekçi olmak lazım Zoro Yamato Law Kid'le sağ kol seviyesi arasında net fark var.
Montana da kendi ekmeğindeLaw Kid'e göre daha fazla zorlar King'i. Yeteneği sıkıntılı o yüzden Kid'i uygun gördüm. Birde @Montana bana bu fikri vermişti Kid'e karşı kazanma ihtimali var diyerek.
Vallahi iyi ekmek çıkardı kendine. Ona güvenerek açtım yine hayal kırıklığı oldu. Neyse karizma anketini yakışıklı yap diye verdiği tavsiye işe yaradığı için çok lafMontana da kendi ekmeğinde