Sonucu belli vs üzerine kafa yormaya gerek yok. Temsili dövüş sonu paylaşılmış
Sonucu belli vs üzerine kafa yormaya gerek yok. Temsili dövüş sonu paylaşılmış
Montana'nın bu yorumdan sonra konu kitlenmeliydiSonucu belli vs üzerine kafa yormaya gerek yok. Temsili dövüş sonu paylaşılmış
İzlesin mi ? Seriyi animeden takibe devam :d ben animeyi bırakalı çok oldu zaten.Yav he he şu ankette kid secenler one piece wano arc baştan izlesinler.
Kid balon hurdacının teki gitsin kumda oynasın
Tmm kanka sen dedin diye hemen bırakıyorum şimdi.Kid diyenler seriyi bıraksın.
Kapalı kapılar ardından yine ortalığı karıştırmış.Sevgili forum üyesi @Dattebayo..!'nun tavsiyesi
Uygun zamanı bekle diye uyarmışım beklese Kid tek yedikten sonra voleyi vururdu. Zamansız öten horoz oldu konusuKapalı kapılar ardından yine ortalığı karıştırmış.
Mangayida birak o zaman bence komple baştan sar ben her yerde guncelim her zaman söyledim kid balon karakter boş yani onda öyle kapasite yok King ateşini çözecek gidecek vuracak... Zoronun kingden yediği 2 3 darbeyi yese zaten ölür. Bu kadar kid yuceltmeniz neden adam buralara kadar o ödülü sivil insanları öldürdüğü için geldi. Ne icraati var ? Ha big mom komutanini yenmiş oda nasıl bilmiyoruz. Kid :İzlesin mi ? Seriyi animeden takibe devam :d ben animeyi bırakalı çok oldu zaten.
Tmm kanka sen dedin diye hemen bırakıyorum şimdi.
BM tanklıyordu Alberto'nun iki hareketine mi ölecek. Hak yemenin de bir adabı var az usturuplu hakkına girin karakterlerin dostumMangayida birak o zaman bence komple baştan sar ben her yerde guncelim her zaman söyledim kid balon karakter boş yani onda öyle kapasite yok King ateşini çözecek gidecek vuracak... Zoronun kingden yediği 2 3 darbeyi yese zaten ölür. Bu kadar kid yuceltmeniz neden adam buralara kadar o ödülü sivil insanları öldürdüğü için geldi. Ne icraati var ? Ha big mom komutanini yenmiş oda nasıl bilmiyoruz. Kid :
TmMangayida birak o zaman bence komple baştan sar ben her yerde guncelim her zaman söyledim kid balon karakter boş yani onda öyle kapasite yok King ateşini çözecek gidecek vuracak... Zoronun kingden yediği 2 3 darbeyi yese zaten ölür. Bu kadar kid yuceltmeniz neden adam buralara kadar o ödülü sivil insanları öldürdüğü için geldi. Ne icraati var ? Ha big mom komutanini yenmiş oda nasıl bilmiyoruz. Kid :