Ders vermiyorum tavsiye sadece. Kid ile King arasında öyle fazla fark yok demek istiyorum.Kabullenmek konusunda 20 tane King anketi açan birisinden ders almasam güzel olur :d
Ders vermiyorum tavsiye sadece. Kid ile King arasında öyle fazla fark yok demek istiyorum.Kabullenmek konusunda 20 tane King anketi açan birisinden ders almasam güzel olur :d
Kid bir İmparatordan kan alabilecek güçte saldırılara sahip. Sen King'in BM'ye aynı etkiyi bırakacak bir saldırısı olduğunu düşünüyor musun?Ders vermiyorum tavsiye sadece. Kid ile King arasında öyle fazla fark yok demek istiyorum.
Az veya çok olması değil buradaki mühim mesele.. Aradaki farkın netliği. 1 veya 2 arasında sadece 1 fark olması 2'nin daha büyük sayı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Ders vermiyorum tavsiye sadece. Kid ile King arasında öyle fazla fark yok demek istiyorum.
Arada fazla fark yoksa bu anket sonucunu da eleştirmemen gerekiyor işte. Ne olacaktı King %10 oy falan mı alacaktı. Kafa kafaya bir karşılaşma olması gereken bu zaten.Az veya çok olması değil buradaki mühim mesele.. Aradaki farkın netliği. 1 veya 2 arasında sadece 1 fark olması 2'nin daha büyük sayı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Queen çapsızını yenmiş Sanji bile daha fazla fark atmış. 70'e 30'dan aşağısı kurtarmazArada fazla fark yoksa bu anket sonucunu da eleştirmemen gerekiyor işte. Ne olacaktı King %10 oy falan mı alacaktı. Kafa kafaya bir karşılaşma olması gereken bu zaten.
Sanji fanlarından dolayı öyle oldu muhtemelen. Kid'in pek seveni yok o kadar fark atamaması normal.Queen çapsızını yenmiş Sanji bile daha fazla fark atmış. 70'e 30'dan aşağısı kurtarmaz
Yav he he.3 milyarlık adam King'i bim poşeti deler gibi deler.