Meyve uyandırdın mı diyip sağ kol+ da olabilirdi reis onu diyorum.Bu neydi şimdi ? Süper taktisyen Law'un Kid'e taktik verdiği sahnenin repliği mi
Ne gerek var yeni kılıca onu kontral etme çilesine kral hakiye. Oh mis oldu bitti
Meyve uyandırdın mı diyip sağ kol+ da olabilirdi reis onu diyorum.Bu neydi şimdi ? Süper taktisyen Law'un Kid'e taktik verdiği sahnenin repliği mi
Bu ne saçma bir mantık lan Kid'de Mihawktan eğitim alabilirdi.Meyve uyandırdın mı diyip sağ kol+ da olabilirdi reis onu diyorum.
Ne gerek var yeni kılıca onu kontral etme çilesine kral hakiye. Oh mis oldu bitti
Shanks'den tek yiyip BM'den kaçmış kapışmaya bak kapışmaya işte göreydik keşke oldu dediğiyle seviye atladı beleşe. Zoro'nun saçma olsa da gördük en azından.Bu ne saçma bir mantık lan Kid'de Mihawktan eğitim alabilirdi.
Kid'in hikayesini gördükte şapkadan tavşan çıkarmış gibi konuşuyorsun. Pica değil İmparator ve komutanlarla kapışmış wanoya kadar kapiş
@King Sana ekmek verdik iş verdik sen geldin bize ayakkabı fırlattın demek istiyor.Satır aralarını iyi oku Montana göründüğünden daha tehlikelidir.Oğlum boş muhabbet çevirmeyin lan, en çok haterı olan karakterlerden biri Kid dedik sana iyilik yaptık. Bu kadar az fark olması bile bunun göstergesi. Daha arkamdan miletle dedikodumu yapıyorsun.
İyi ki King mahalleden arkadaşım değil, bir şey konuşsam yarım saat sonra tüm maaalleye yayılırdı.@King Sana ekmek verdik iş verdik sen geldin bize ayakkabı fırlattın demek istiyor.Satır aralarını iyi oku Montana göründüğünden daha tehlikelidir.
Gösterilmemesi suç yani saçmalığa bakShanks'den tek yiyip BM'den kaçmış kapışmaya bak kapışmaya işte göreydik keşke oldu dediğiyle seviye atladı beleşe. Zoro'nun saçma olsa da gördük en azından.
Ortada bir tutarsızlık olduğu bariz o dövüşte. Bildiğimiz Law o kadar dayanıklı adam değildi. Kid hakkında pek fikrimiz yoktu ama bir Yonkoya karşı bu performansı verebileceğine dair bir işarette yoktu. Çok sağlıklı featler olduğunu düşünmüyorum.nE ? Adam keyfine göre feat alıyor ahahah ben de laf anlatmaya çalışıyorum lol
Neyine sallamışım yahu bir sakin ol. Olan şeyi söyledim sadece sen vermedin mi fikri? Kötülük yaptın demiyorum ama yorumları görüyorsun millet King'e laf edip duruyor. Hakkını da verdim zaten yakışıklı konusunda.Oğlum boş muhabbet çevirmeyin lan, en çok haterı olan karakterlerden biri Kid dedik sana iyilik yaptık. Bu kadar az fark olması bile bunun göstergesi. Daha arkamdan miletle dedikodumu yapıyorsun.
Ayıp ettin hacı valla abarttığını düşünüyorum. Ha kusura bakma eğer yanlış bir şey dediysem.Benden uzak olsun daha King'e günahımı vermem, adama iyilik yapıyoruz arkamdan sallıyor.