Beni salın la başıma ağrı girdi.Bu nasıl mağdur edebiyatı usta. Forumda King kadar sevilmeyen karakter mi varmış?
Beni salın la başıma ağrı girdi.Bu nasıl mağdur edebiyatı usta. Forumda King kadar sevilmeyen karakter mi varmış?
Saçmalığa saçmalıkla örtem eheheheheh kendi yaptığı açıklama= kaçmak.Kibarlaştırma mı karakterin mangada kendi yaptığı açıklamayı yazdım şaka gibisin ya ahaha. Tamam offscreen gelişmek suç sonuçta bu hasır şapkaların etrafında dönen bir hikaye değil ya (Law nasıl atlama sonrası punk hazardda o kadar güçlendi ya.. saçmalığa bak değil mi xD
Kid Kaido'ya karşı bir cacık yapamadı çatıda ama bir İmparatora karşı bu performansı vereceğinin çok fazla ibaresi var yani. Anlıyorum :dArtık Law o kadar dayanıklı adam. Bir İmparatora karşı bu performansı vereceğinin çok fazla ibaresi var. Sen onları göremediysen işaret olmamış olmuyor
Sayılmaz ama sen yine de bu adamı salma markaj uygulaYok değilim. Law daha güçlüdür diyorum ama o sayılır mı?
King'in Zoro lobisine girdiği iyi oldu, orayı içten yok eder bu adam. Bana zararı olmaz pek artık.Sayılmaz ama sen yine de bu adamı salma markaj uygula
Zoro lobisini karolla bile patlatamadıysa kimse içten yok edemez adamlar bağışıklık kazanmış artık içleri rahatKing'in Zoro lobisine girdiği iyi oldu, orayı içten yok eder bu adam. Bana zararı olmaz pek artık.
karolla kim bilmiyorum da @Alpamis içten patlamalı hakiyle içten patlatacakmış diye duyum aldım.Zoro lobisini karolla bile patlatamadıysa kimse içten yok edemez adamlar bağışıklık kazanmış artık içleri rahat
Alpa yumruğu vurunca Red ve Dns havada ölecek diyorlar.karolla kim bilmiyorum da @Alpamis içten patlamalı hakiyle içten patlatacakmış diye duyum aldım.