Zoro'da onu kaldıracak kasa var merak etmeTofaşa Audi motoru taktılar oldu usta
Zoro'da onu kaldıracak kasa var merak etmeTofaşa Audi motoru taktılar oldu usta
Üstün gitmeyin adamın başı ağrıdı.Sayılmaz ama sen yine de bu adamı salma markaj uygula
Gözlerinden öpüyorum güzel kardeşim. Zoro lobisiyle mutluluklar.Üstün gitmeyin adamın başı ağrıdı.
Merak etme usta gözüm hep üstünde olacak onun.
Artık geri dönüş yok mu usta hurdacı olamaz mı King ?Gözlerinden öpüyorum güzel kardeşim. Zoro lobisiyle mutluluklar.
Şeker verip kandırıyorsunuz adamı, evil çarları seviyor galiba ben evil olup milletin günahına giremem. Kılıç koklasın ona müstehak.Artık geri dönüş yok mu usta hurdacı olamaz mı King ?
İlk başta King öne geçmişti ama sevincim kısa sürdü. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık.Yav istesem kendim de açardım konuyu çok zor bir şey değil. Ben başa baş gideceğine inanıyordum dediğim gibi hater oyu alacaktı çok. Üzgünüm bazen mantık ağır basıyor az da olsa.
Kendimi çok günahkar hissettim şu anda kanına girdiğim onca masum falan... dönüp aynaya baktım.Şeker verip kandırıyorsunuz adamı, evil çarları seviyor galiba ben evil olup milletin günahına giremem. Kılıç koklasın ona müstehak.
Şimdi laf attığını falan sanıyorsun değil mi yazık xD. Çatıda ne olmuş ? Birinden tek falan mi yemiş bm'nin yumruğunu güle oynaya karşılayıp metal koluyla yukarı fırlatıyordu. Neyse hiçbir mantığı olmayan yorumlara cevap vermek çok yorucu oluyor sen beni alıntılama haklısın.Kid Kaido'ya karşı bir cacık yapamadı çatıda ama bir İmparatora karşı bu performansı vereceğinin çok fazla ibaresi var yani. Anlıyorum :d
Sende de var bir Zoroculuk inkar etme şimdi. Avatardan bile belli.Gözlerinden öpüyorum güzel kardeşim. Zoro lobisiyle mutluluklar.
Yo laf etmekten değil olanı söylüyorum. Çatıda sönük kaldı mı kaldı. Hiçbir mantığı olmayan yorumlarımla böyle ikna ederim işte adamı. Evet ben haklıyım, bana bulaşmaman gerektiğini anlamışsındır.Şimdi laf attığını falan sanıyorsun değil mi yazık xD. Çatıda ne olmuş ? Birinden tek falan mi yemiş bm'nin yumruğunu güle oynaya karşılayıp metal koluyla yukarı fırlatıyordu. Neyse hiçbir mantığı olmayan yorumlara cevap vermek çok yorucu oluyor sen beni alıntılama haklısın.