O dengeyi bozan basınç zaten. Neysen bahsettiğini bilmiyorsun yav... Neyse wiki den bak bak at burayaSıcaklık ile manyetizma arasındaki ilişkiyi söyledim. Hayla anlamamışsın, manga ile alakalı bir şey yok.
O dengeyi bozan basınç zaten. Neysen bahsettiğini bilmiyorsun yav... Neyse wiki den bak bak at burayaSıcaklık ile manyetizma arasındaki ilişkiyi söyledim. Hayla anlamamışsın, manga ile alakalı bir şey yok.
Uyanışı Big Mom'a kullandığında Big Mom kaçamıyor, anca zar zor sırtını dönüyor ıkına sıkına. Big Mom fiziksel olarak King'den 10 kat falan güçlüdür.En son bulaşık makinesi ile big momı itemiyordu
Bigmom hantal, king hızlı. Bigmom için iki hurdanın önemi yok niye kaçsın.Uyanışı Big Mom'a kullandığında Big Mom kaçamıyor, anca zar zor sırtını dönüyor ıkına sıkına. Big Mom fiziksel olarak King'den 10 kat falan güçlüdür.
Ya kaçmaktan kastın manyetizmanın çekim gücünden kaçamıyor diyorum. Başım ağrıdı usta benden bu kadar.Bigmom hantal, king hızlı. Bigmom için iki hurdanın önemi yok niye kaçsın.
King, zoronun saldırı gücüne dayandı. Zoronun saldırı gücü çatıda luffy de bile öndeydi. İki hurda kinge çizik bile atamaz.
Kingin ateş, etki etmez. Hadi sen etki eder say... herif kendini patlatıyor. Reis sende yanlış karakteri savunuyon. Kid daha senin çok başını ağrıtır.Ya kaçmaktan kastın manyetizmanın çekim gücünden kaçamıyor diyorum. Başım ağrıdı usta benden bu kadar.
Sıcaklık oraya gitmiyor zaten haklısın.Bigmomın başındaydı prometheus, alnında değildi. Kingin ateş kullanması sanji gibi. Dediğin örnek geçersiz.
Kid 2 derece fark ile manyetizması etkisiz oluyorsa... e kid zaten bitmişSıcaklık oraya gitmiyor zaten haklısın.
Usta Kid bulaşık makinesini kaç taksitle almıştır @MontanaEn son bulaşık makinesi ile big momı itemiyordu
Senin Law lobisine girmek için verdiğin rüşvetten az.