Yavrum git kitap falan oku kelvin melvin ateş yanıyor ateşşCan sıkıntısı bunlar hep:d
Yavrum git kitap falan oku kelvin melvin ateş yanıyor ateşşCan sıkıntısı bunlar hep:d
Mesai saatlerinde ne kitabı kardeşim yhaaYavrum git kitap falan oku kelvin melvin ateş yanıyor ateşş
Mutlak sıfırda sana ne anlatmamı istiyorsun?Uzayda bile olmadığı söylenen bir soğuklukta? Yok sen biliyorsan anlat bizde öğrenelim bilmemek ayıp değil sonuçta.0 Kelvinde manyetizmadan bahsedebilir misin? Maddeden bağımsız.
Fizikten girip kimyadan çıkalım mı bayadır dönmedi bu tartışmalarYavrum git kitap falan oku kelvin melvin ateş yanıyor ateşş
Olur yaparız. K*ng nasıl ola anket kaybettiFizikten girip kimyadan çıkalım mı bayadır dönmedi bu tartışmalar
Uzayda mutlak sıfırdır. Hatta plüton bunun da altın da ki metaller soğuktan katı akışkan hale sahiptir. Bilgim bu yönde yanlış ise nasa nın suçuMutlak sıfırda sana ne anlatmamı istiyorsun?Uzayda bile olmadığı söylenen bir soğuklukta? Yok sen biliyorsan anlat bizde öğrenelim bilmemek ayıp değil sonuçta.
Bunu bir deneyde görmüştüm. Adam fiziksel gücü ile demir ve mıktası ayıramadı, sonra biraz ateş kullanarak kendiliğinden ayrıldı.Ne güzel uyduruyorsun gerçekmiş gibi. Vücudunu ateşle kaplayıp manyetizmayı durdururmuş hayatımda bu kadar saçma bir şey duymadım
King uyanışa yakalanırsa yapışır olduğu yere bir gıdım hareket edemez. Yani ateş mateş de üretemez, Fuji'nin Law'u yere mıhladığında kendini ışınlayamaması gibi. Onu geçtim uyanış gücü mutlak bir şey, Luffy gidip yıldırımı manipüle ediyor.Bunu bir deneyde görmüştüm. Adam fiziksel gücü ile demir ve mıktası ayıramadı, sonra biraz ateş kullanarak kendiliğinden ayrıldı.
Buda wikipedia.
İmkansız diyor.Manyetizma - Vikipedi
tr.wikipedia.org
Bigmomın başındaydı prometheus, alnında değildi. Kingin ateş kullanması sanji gibi. Dediğin örnek geçersiz.Metalden yapılmalar, yapıldıkları şey eriyebiliyor. Kılıçları elinden de düşürdü, haki ile ilgili bir sorunu yok iken de eritmedi.
Bu görselde de görebileceğin gibi kadının kafasında Prometheus var ve amblemi anlına yapıştırıyor. Sıcaklık iptal etse burada ederdi. Senin dediğin gibi varsayamayız ve varsayamamamız için söylediğin kimselerle savaşmasına da gerek yok. Sıcaklığın iptal ettiğine dair bir veri yok elimizde ama etmiyor olduğunu düşünmemizi sağlayan sahne mevcut. Sıcaklığın dibine, anlının çatına yapıştırıyor manyetik kutbu.