Her cismi bozmuyor işte.Bozsa dünyanın çekirdeğindeki eriyik demir ile manyetik alan oluşmaması lazım.Bozuluyor, bozulduğu doğru ama Kid'in tekniğini bozduğu kısmı yanlış.
Her cismi bozmuyor işte.Bozsa dünyanın çekirdeğindeki eriyik demir ile manyetik alan oluşmaması lazım.Bozuluyor, bozulduğu doğru ama Kid'in tekniğini bozduğu kısmı yanlış.
Ne anlatıyorsunuz siz yavHer cismi bozmuyor işte.Bozsa dünyanın çekirdeğindeki eriyik demir ile manyetik alan oluşmaması lazım.
@II. Invictus plan başarılı usta.King vücudunu ateş ile kaplayabiliyor. Kid, kingi mıknatıs yaptıktan sonra king vücudunu ateş ile kaplıyıp manyetik alanı etkisiz hale getirir. Zoronun hem kılıçları özel hem de haki var.
Gerçek dünyada bu böyle.
Klasik hurda niye eritemesin?
Kid; king, sanji, akainu veya sabo ile vs atmadığı sürece bunu böyle kabul etmek daha doğru olur.
Varsayımlar üzerinden konuşuyoruz.Mangadaki kurallar ne bilmediğimiz için gerçek dünyadaki kurallara göre konuşuyoruz.Ne anlatıyorsunuz siz yav
Manyetizma ısıdan etkileniyor mu etkilenmiyor mu şimdi:dVarsayımlar üzerinden konuşuyoruz.Mangadaki kurallar ne bilmediğimiz için gerçek dünyadaki kurallara göre konuşuyoruz.
Manyetizma etkilenmiyor.Cisimler etkileniyor.Atıyorum x cismi belli bir ısıda o özelliğini yitiriyor ama y cismi etkilenmeyebiliyor o ısıların üzerinde bile manyetizma etkisi altında olabiliyor.Yani dünya çekirdeğindeki örnekte olduğu gibi.Manyetizma ısıdan etkileniyor mu etkilenmiyor mu şimdi:d
Neyse ya, Prometeus kafasındayken anlının çatına koyuyor amblemi. Sıcaklık etki etmiyor yeteneğine işte.Manyetizma etkilenmiyor.Cisimler etkileniyor.Atıyorum x cismi belli bir ısıda o özelliğini yitiriyor ama y cismi etkilenmeyebiliyor o ısıların üzerinde bile manyetizma etkisi altında olabiliyor.Yani dünya çekirdeğindeki örnekte olduğu gibi.
0 Kelvinde manyetizmadan bahsedebilir misin? Maddeden bağımsız.Manyetizma etkilenmiyor.Cisimler etkileniyor.Atıyorum x cismi belli bir ısıda o özelliğini yitiriyor ama y cismi etkilenmeyebiliyor o ısıların üzerinde bile manyetizma etkisi altında olabiliyor.Yani dünya çekirdeğindeki örnekte olduğu gibi.
Adam ateş meyvesi ısıdan zarar görüyor demiş insanlar nelerle uğraşıyor0 Kelvinde manyetizmadan bahsedebilir misin? Maddeden bağımsız.
Can sıkıntısı bunlar hep:dAdam ateş meyvesi ısıdan zarar görüyor demiş insanlar nelerle uğraşıyor