Lobiye girebilmek için bir de rüşvet mi vermiş, abovvv rezaletSenin Law lobisine girmek için verdiğin rüşvetten az.
Lobiye girebilmek için bir de rüşvet mi vermiş, abovvv rezaletSenin Law lobisine girmek için verdiğin rüşvetten az.
Manyetizma, Dünyanın çekirdeği, sıcaklık farkları vesaire diyeni banlayın arkadaş yarım saattir işin içinden çıkmaya çalışıyorum olmuyor
Şu hali daha güzel
Burada anket kaybetmek King'in değerinden düşürmez. Biz sevenleri olarak iyi gününde de kötü gününde de arkasındayız.@King 'in en büyük King düşmanı olduğunun farkına varması gerekiyor artık. King'e kaybettirmediği anket kalmadı
Sadece hızda değil King'i düşürecek bir haki yok ki Kid'de.Mantıken King zaten Kid'e yenilir. Hız her şey olsa Jinbe Who's Who'yu yenemezdi.
Bi de o lobiye girmek için para mı vermiş ?Senin Law lobisine girmek için verdiğin rüşvetten az.
Bunu beklemiyordum işte. Garibanın halinden ancak bir gariban anlarmış. Eyvallah usta.Ah be @King küsüp foruma uğramadı bugün. Garibanın yüzü bir kere gülsün diye oyumu değiştiriyorum yine.
Mangala 2 cm uzakta elini de tutarsın sen, 2 derece fark oluyor dediğine göre. :dKid 2 derece fark ile manyetizması etkisiz oluyorsa... e kid zaten bitmiş
King anketi açılan her karakterden daha zayıf.