Osuran robot'a laf edecektin kardeşim. Yada eriloğlueril şakalarına... O tren kaçtı.Yani koskoca cem yılmazın yaptığı espirilere bak fakbaadi , iranlı yönetmen bilmemnenin feryadı falan hiç yakıştıramadım ben bunu cem yılmaz a
Delikli sabun esprisine mimik oynamadı. Boş gözlerle ekrana baktım.Yani koskoca cem yılmazın yaptığı espirilere bak fakbaadi , iranlı yönetmen bilmemnenin feryadı falan hiç yakıştıramadım ben bunu cem yılmaz a
Bu meşhur kooperatif kemal bölümüne bakayım dedim. Oturup sigara içme sekansından sonra kahredici bir hüzün çöktü üstüme, kapadım.Kesit kesit en komik sahneleri diye bir kaç şey düştü önüme, çok kötüydüler @kekomancer sen beğendin mi ?
Hımm o zaman güzel bir şey çıkabilir ben açıp izleyeyim en iyisiBu meşhur kooperatif kemal bölümüne bakayım dedim. Oturup sigara içme sekansından sonra kahredici bir hüzün çöktü üstüme, kapadım.
Ulan keko nun bile antisi var şu sitede helal olsun :dHımm o zaman güzel bir şey çıkabilir ben açıp izleyeyim en iyisi
Sen bile beğenmezsin. Evet, bileHımm o zaman güzel bir şey çıkabilir ben açıp izleyeyim en iyisi
Ön yargısız açıp izlemiştim ben de tamamen pozitif yaklaşarak ama gram tebessüm edemedim yazık olmuş gercektenDelikli sabun esprisine mimik oynamadı. Boş gözlerle ekrana baktım.
Ergen yaşlarımda da gulmezdim. Çerezlik dizi işte. A.Feryadi isimli insanlar var gerçekten.
Yoksa argo yüzünden eleştirilmesi tuhaf, kullanılabilir.