Teach 18 May 2022 #21 Bu arada olayın hakimi olmadığım için sormak istiyorum. Çağlar Çorumlu'nun kadın karakter oynaması neye gönderme?
Bu arada olayın hakimi olmadığım için sormak istiyorum. Çağlar Çorumlu'nun kadın karakter oynaması neye gönderme?
Grifthh 18 May 2022 #22 İnsanları bu kadar bölen bir yapım hatırlamıyorum. Ben çok beğenenlerin tarafındayım. Cem yılmazın en sevdiğim yönü kimsenin denemediği şeyleri deniyor olması. Başlı başına bu bile takdire şayan.
İnsanları bu kadar bölen bir yapım hatırlamıyorum. Ben çok beğenenlerin tarafındayım. Cem yılmazın en sevdiğim yönü kimsenin denemediği şeyleri deniyor olması. Başlı başına bu bile takdire şayan.
CoolAnd1 18 May 2022 #23 Ben şahsen Zafer abi gibi Pompolamasyon tadında filmler bekliyordum ama olmadı. Olsundu.
kadir †. 18 May 2022 #26 Sadece son bölümü izlemedim. Iyiden kötüye doğru sıralama şöyle bence. Kooperatif Kemal Er-Man Faqbadi Ebenin Avı Kötü Mal Kuru Murad Blue Box
Sadece son bölümü izlemedim. Iyiden kötüye doğru sıralama şöyle bence. Kooperatif Kemal Er-Man Faqbadi Ebenin Avı Kötü Mal Kuru Murad Blue Box
Lantis 24 May 2022 #30 Keşke Kardeş payının senaristleri ile anlaşsalar.Harika işler çıkabilir diye düşünüyorum.Kadro zenginliği de önemli tabiki.
Keşke Kardeş payının senaristleri ile anlaşsalar.Harika işler çıkabilir diye düşünüyorum.Kadro zenginliği de önemli tabiki.