Beyazsakali bilmiyordukiMesela çok emin bir şekilde Beyazsakal'ın kendisine karşı durmuştur. Ama senin ki biraz da güce kayıyor. Çünkü gerçekten çok güçlü o sıra. O şekilde daha bir efsane duruyor.

Beyazsakali bilmiyordukiMesela çok emin bir şekilde Beyazsakal'ın kendisine karşı durmuştur. Ama senin ki biraz da güce kayıyor. Çünkü gerçekten çok güçlü o sıra. O şekilde daha bir efsane duruyor.
Korku duyup onun üstesinden gelmesi daha iyi değil mi. Korku duymayan biri korkusuz değildir bana göre. Yani adam için zaten olayın bir önemi yok içi boş, asıl zorluk önemseyip üstesinden gelmek.İşte olmayanlara bakacağız, yoksa Ace, Luffy gibi adamlar ölmekten korkmuyor ki, Buggy karşısında gülümsedi, daha ötesi yok. Bak Zoro'nun korktuğu bir şeyi bulamadım mesela.
Beyazsakalin ne olduğunu ona 100. bölümde Ace anlatıyor. Ayrıca Wb' ye karşı konuşması da bilinçli olduğunu gösteriyor. Luffy güç yüzünden korkacak biri değil abartma.Beyazsakali bilmiyorduki.Babasini,dunyanin en cok aranan adamini,dedesinin neden kahraman olarak anildigini,roger ile dovustugunu bilmeyen Edward'i da bilmez zaten.Gucune taniklik ettigi an agzi ucukladi ama goz bebekleri buyudu,soguk terler doktu
Ben luffye gucsuz mu dedim.Sadece beyazsakalin kim,ne oldugunu bilmiyordur dedim.Ve orada yazdigim sahnede de bak istersen korku denir mi emin degilim ama bana gore beyazsakal adayi 3 e ayirdiginda luffy baya endiseli,korkmus gozlerle bakiyorduBeyazsakalin ne olduğunu ona 100. bölümde Ace anlatıyor. Ayrıca Wb' ye karşı konuşması da bilinçli olduğunu gösteriyor. Luffy güç yüzünden korkacak biri değil abartma.![]()
İyi hatırlattın hakikaten korkudan donakalmıştı luffy.2.sırada demiştim ama bu bilgi kötü oldu işte. :/Ben luffye gucsuz mu dedim.Sadece beyazsakalin kim,ne oldugunu bilmiyordur dedim.Ve orada yazdigim sahnede de bak istersen korku denir mi emin degilim ama bana gore beyazsakal adayi 3 e ayirdiginda luffy baya endiseli,korkmus gozlerle bakiyordu