Neden? Fikirlerini almak isterim.Mihawk diyeceğim.
Cesur dense WB veya Shanks derdim ama korkusuz dendiği için Mihawkı daha yakın gördüm. Bu biraz da benim "korkusuz" u farklı tanımlayışımdan kaynaklanıyor. Sonuçta Mihawk'ın pek bir amaç doğrultusunda hareket ettiği görülmedi. Boş takılan biri, kaybedecek pek bir şeyi yok. Bu doğrultuda düşündüğümde korkacak pek bir şeyi de yok.Neden? Fikirlerini almak isterim.
He anladım. Biraz fanlık mı seziyorum diyecektim. ^^Cesur dense WB veya Shanks derdim ama korkusuz dendiği için Mihawkı daha yakın gördüm. Bu biraz da benim "korkusuz" u farklı tanımlayışımdan kaynaklanıyor. Sonuçta Mihawk'ın pek bir amaç doğrultusunda hareket ettiği görülmedi. Boş takılan biri, kaybedecek pek bir şeyi yok. Bu doğrultuda düşündüğümde korkacak pek bir şeyi de yok.
Oğlu için dünyayı karşısına alan adam, Yonkou'yu alamayacak. Hığııım.Luffy. Başka hangi karakter yonkounun adasına tek başına girmeye cesaret eder. Namiyi falan adamdan saymıyorum bu arada. Beyazsakalın da bir yonkouyu tekleyecek birinin adasına dalmaya cesaret edeceğini sanmıyorum.