Kendin demişsin zaten, Luffy arkadaşlarını kaybetmekten korkuyor hemde deli gibi, çiz onun üstünü.Luffy bence. Korktuğu tek şey de sevdiklerini koruyamamak olurdu, kaybetmek.
Bu eğer korkuysa o zaman en korkak adam Luffy'dir. Ama arkadaşın sorduğu o anlamda değil bence. Zaten öyle olsa herkesin illa bu tarz korkuları vardır.Kendin demişsin zaten, Luffy arkadaşlarını kaybetmekten korkuyor hemde deli gibi, çiz onun üstünü.
İşte olmayanlara bakacağız, yoksa Ace, Luffy gibi adamlar ölmekten korkmuyor ki, Buggy karşısında gülümsedi, daha ötesi yok. Bak Zoro'nun korktuğu bir şeyi bulamadım mesela.Bu eğer korkuysa o zaman en korkak adam Luffy'dir. Ama arkadaşın sorduğu o anlamda değil bence. Zaten öyle olsa herkesin illa bu tarz korkuları vardır.
Luffy'nin idam edileceği gün ne kadar korkmuştu hatırlamıyon mu? Şaka maka bu tarzda herkesin bir korkusu vardır. Bence tam olarak kıyaslama yapabileceğimiz bir durum yok.İşte olmayanlara bakacağız, yoksa Ace, Luffy gibi adamlar ölmekten korkmuyor ki, Buggy karşısında gülümsedi, daha ötesi yok. Bak Zoro'nun korktuğu bir şeyi bulamadım mesela.
Zoro'nun korktugu tek bi sahne hatirlamiyorum.Luffy'nin yine shabondy de, marineford da beyazsakal adayi 3 e bolunce saskinlikla karisik korkusu vardiİşte olmayanlara bakacağız, yoksa Ace, Luffy gibi adamlar ölmekten korkmuyor ki, Buggy karşısında gülümsedi, daha ötesi yok. Bak Zoro'nun korktuğu bir şeyi bulamadım mesela.
Ben Zoro'nun da Sanji'nin de tırstığı bir sahneyi hatırlıyorum. :/ Garp bunlara eliyle gülle attığında ikisi de baya bir yusuf yusuf çekmişlerdi.Zoro'nun korktugu tek bi sahne hatirlamiyorum.Luffy'nin yine shabondy de, marineford da beyazsakal adayi 3 e bolunce saskinlikla karisik korkusu vardi
Braveheart zoro