Hiç belli olmaz.Yok bir garezim ya, bobbin maskotudur big mom tayfasının. En fazla brook gibi bir şeydir yani.
Hiç belli olmaz.Yok bir garezim ya, bobbin maskotudur big mom tayfasının. En fazla brook gibi bir şeydir yani.
Yok artık Hislerime göre bu adam sağ kol. Burada dursun. Zaten 5-10 bölüme öğreniriz.Yok bir garezim ya, bobbin maskotudur big mom tayfasının. En fazla brook gibi bir şeydir yani.
Zaten mantıklı olan da bu. Nami' nin sağ kolu olduğunu bilmemesi normal. Yonkou tayfaları gizleniyor zaten diğer taraftan.四皇” の何なのか知らないけどね!!ルフィは “海賊王” になる男よ. Orijinalinde böyle yazıyor. Anlamı``Yonkonun neyi olduğunu bilmiyorum ama Luffy korsanlar kralı olacak adam.`` diyor Sağ kol falan geçmiyor. Her şeyin en iyisi orijinali.
Kaynak
http://jump-netabare.seesaa.net/s/article/442082165.html
Site mangadaki diyalogları içeriyor.
Bu bölümün çevirisinde Japonca olarak ne demiş peki ? @karolla, @kuroashi.no.sanji1993, bir bilginiz var mı Jack konusunda ?Jack'inde sağ kol olduğu mechul. Zira Viz'de cnet128'de sağ kol dememiş.
Anime de üstüne basarak sağ kol dediler ya, orada hata yapmazlar sanırım. Yani en azından sormuşlardır diye düşünüyorum.Jack'inde sağ kol olduğu mechul. Zira Viz'de cnet128'de sağ kol dememiş.
Anime beni ilgilendirmiyor. Animede altyazıyı horriblesubs ne yazdıysa one göre yapıyorlar. Mangastream yanlış yapıyorda animedeki altyazıyı hazırlayanlar mı yanlış yapmayacak?Anime de üstüne basarak sağ kol dediler ya, orada hata yapmazlar sanırım. Yani en azından sormuşlardır diye düşünüyorum.
Bana göre Kaido'nun 3'lüsünün de Big Mom'ın o 3 tatlı komutanının da mevkileri aynı. Aynı rütbeye sahipler ama güç farkı illaki vardır.Sağ kol olması en güçlü adamı anlamına gelmeyebilir. Belki ilk yola çıktığı kişiye veya meyvesinden dolayı adada en çok işe yarayan adama sağ kol diyebilir.