Arkadaşlar şimdiden kararımızı verelim. Ödülü kaçın altı olursa fanlar kaybeder, kaçın üstü olursa karşı taraf kaybeder? Bunu bir kararlaştıralım da sonra duruma göre konuşmalar olmasın. Herkes net olsun. 

Ödülü 1.4 altıysa kafasına sıksın.Arkadaşlar şimdiden kararımızı verelim. Ödülü kaçın altı olursa fanlar kaybeder, kaçın üstü olursa karşı taraf kaybeder? Bunu bir kararlaştıralım da sonra duruma göre konuşmalar olmasın. Herkes net olsun.![]()
1 kusur iyi oran aslında. Malum sonradan arttı ödüller. Ben 700-900 arası bekliyordum Jack öncesi. Hatta Jack bile yakın zaman sayılır Dressrosa falan diyeyim. O yüzden 1.5 falan güzel rakam.Arkadaşlar şimdiden kararımızı verelim. Ödülü kaçın altı olursa fanlar kaybeder, kaçın üstü olursa karşı taraf kaybeder? Bunu bir kararlaştıralım da sonra duruma göre konuşmalar olmasın. Herkes net olsun.![]()
Ben ödüllerin fazla olacağını sanmıyorum. 1.5 geçmez diye düşünüyorum. Hatta daha aşağı olacak gibi geliyor bana. Ödüller şaşırtacak bence bakalım...Sen kaç bekliyorsun?
1.5 altı olursa benim gözüme gözükmesin.Ödülü 1.4 altıysa kafasına sıksın.
700-900 ancak eski ödülü olabilir. Yeni ödülü öyle olursa booom.1 kusur iyi oran aslında. Malum sonradan arttı ödüller. Ben 700-900 arası bekliyordum Jack öncesi. Hatta Jack bile yakın zaman sayılır Dressrosa falan diyeyim. O yüzden 1.5 falan güzel rakam.
Ben de tam öyle düşünüyorum. İçlerindeyim hem de. Ben de kaybederim.Ödülü Luffy'nin ödülünden azsa kaybetsinler bence![]()
Evet, gücüne göre değerlendirmeden verirlerse söylediğin mümkün.Ben ödüllerin fazla olacağını sanmıyorum. 1.5 geçmez diye düşünüyorum. Hatta daha aşağı olacak gibi geliyor bana. Ödüller şaşırtacak bence bakalım...![]()
Aktiflerde sizin istediğiniz kıvama gelebilir sanki. Ama 3 milyar olur dersem de ayıp olur sanki700-900 ancak eski ödülü olabilir. Yeni ödülü öyle olursa booom.![]()
1.5 altı olursa ben daha da Mihawk savunmam. Üstü olursa tam gaz devam.Aktiflerde sizin istediğiniz kıvama gelebilir sanki. Ama 3 milyar olur dersem de ayıp olur sankiYonkouları ayırdığından Teach'den az olur muhtemelen. Fakat asıl olay 5. Yonkou dediği Luffy'den de ayırır mı orası sakat mevzu.
Oda bir şekilde bağlayacak bu kan emiciyi ama oradan rahat olabilirsiniz. Benim düşüncem IM tarafından yana
Ya bu yada Shanks hükumet bağlantılı![]()
Yani böyle düşünüyorum.5. ve 4. imparatorun ödüllerinin arası gayet makul bence kazanmanız için . Ödülü Luffy'nin ödülünden fazla olan bir sağ kol varsa durum değişir tabii![]()
Sizin en az 3 demeniz gerekiyor. Sonuçta Shanks dengi.1.5 altı olursa benim gözüme gözükmesin.
O ne alaka be? 2 olan sağ kol mu gördük? Luffy 5.imparator, ödülü 1.5. Anlamadım.
700-900 ancak eski ödülü olabilir. Yeni ödülü öyle olursa booom.![]()
Kendi halinde takılan bir adama o kadar ödül vermezler bence. Verirlerse de başım üstüne.Sizin en az 3 demeniz gerekiyor. Sonuçta Shanks dengi.