Kendi halinde takılan bir adama o kadar ödül vermezler bence. Verirlerse de başım üstüne. Karasakal'ın bile 2.2 falan sonuçta.Sizin en az 3 demeniz gerekiyor. Sonuçta Shanks dengi.
Kendi halinde takılan bir adama o kadar ödül vermezler bence. Verirlerse de başım üstüne. Karasakal'ın bile 2.2 falan sonuçta.Sizin en az 3 demeniz gerekiyor. Sonuçta Shanks dengi.
O daha bir Yonkou ile denk savaştığını kanıtlamadı. Ama Mihawk onaylı gibi duruyorsa bence o kadar alması gerekir.Kendi halinde takılan bir adama o kadar ödül vermezler bence. Verirlerse de başım üstüne. Karasakal'ın bile 2.2 falan sonuçta.
La adam yonkou. Diğerleri gibi denizi yönetiyor. Gücü var demek ki. Ve önemlisi, denizi yönetiyor. Adalara çöküyor, tayfası var, belki ittifakları var vs. bir sürü tehdidi var. Mihawk'ta şu saydıklarımın hiçbirisi yok. Benim için sürpriz olur. 1.5 üstü olursa ben her türlü iddiamı devam ettiririm.O daha bir Yonkou ile denk savaştığını kanıtlamadı. Ama Mihawk onaylı gibi duruyorsa bence o kadar alması gerekir.
Kusura bakmayın da 1.5 samimi gelmiyor.La adam yonkou. Diğerleri gibi denizi yönetiyor. Gücü var demek ki. Ve önemlisi, denizi yönetiyor. Adalara çöküyor, tayfası var, belki ittifakları var vs. bir sürü tehdidi var. Mihawk'ta şu saydıklarımın hiçbirisi yok. Benim için sürpriz olur. 1.5 üstü olursa ben her türlü iddiamı devam ettiririm.
Bu nasıl laf ya? O zaman şu yazdığın da bana samimi gelmiyor. Böyle iş mi olur?Kusura bakmayın da 1.5 samimi gelmiyor.
Law'un meyve 5 milyar değil. Doflamingo " o salaklar ne işe yaradığını bilse çok daha fazlaya satarlardı " diyor.Karasakalın ödül manevi yalnız
Enmayı gördük. Yorudan bahsediyoruz sayın mod shshshs
Misal lawın meyve 5 milyar ama ödülü 500m. Law - 4.5milyarlık adam. Aksini kimse iddia edemez......shhshssh
Law -sonsuza doğru gidiyor o vakit ^^Law'un meyve 5 milyar değil. Doflamingo " o salaklar ne işe yaradığını bilse çok daha fazlaya satarlardı " diyor.