Teach güç anlamında hala kendini tam olarak kanıtlamamış. Marco ve kalanları indirdi diye Yonkou oluyor. O yüzden diğer Yonkou'lar ile arasında neredeyse 2 kat ödül farkı var. Mihawk bir Yonkou ile denk güçteyse bence en az 3 Milyar ödüle sahip olması gerekir. Zaten tam olarak Shanks ya da Kaido ve Big Mom kadar ödülü olmasını istemiyorum. Sen şuna cevap ver bence. Shanks'in Kaido'nun ya da Big Mom'ın ödülünün ne kadarı gücü için ne kadarı diğer şeyler için verilmiştir?
Sende bu sorunun cevabı var yani? Bende yok.
Şimdi düşünüyorum, Mihawk yıllardır hiçbir şey yapmadığı gibi hükümet adına çalışıyor. Diğer tarafta yonkou olmuşlar. Adalar ele geçirmişler, denizcilere saldırmışlar, tehlikeli tayfalar kurmuşlar, ittifaklar yapmışlar...
Şimdi bu adamlarla arasında en fazla 1 milyar fark olacaksa ben böyle ödül sistemine tüküreyim. Diğerleri hiçbir şey yapmamış demek ki. Yıllardır boş boş oturuyorlarmış.
Bu şekilde de çıkabilir bu arada. Ödül konusunda Oda'nın ne kadar saçmaladığını çok gördük. Ben sadece mantıklı olduğunu düşündüğüm şeyi söyledim.
Bu tartışmadan şunu anladım; Mihawk tartışmalarının bitmesi için ödülünün 3 ve üstü olması lazımmış. Yoksa bitmeyecek tartışmalar.