Kafi.Ödül konusunda da patlarsa bu adamdan bir şey çıkmaz daha. Ben 1.5-2 milyar arası bekliyorum. Sebebini de daha önce çok açıkladım.
Kafi.Ödül konusunda da patlarsa bu adamdan bir şey çıkmaz daha. Ben 1.5-2 milyar arası bekliyorum. Sebebini de daha önce çok açıkladım.
Hadi bakalim sen ne seviye bekliyorsun Mihawk'ı bilmiyorum. Fakat o ödülü bile alamayacak gibi geliyor bana.Ödül konusunda da patlarsa bu adamdan bir şey çıkmaz daha. Ben 1.5-2 milyar arası bekliyorum. Sebebini de daha önce çok açıkladım.
O ödülü alamazsa amiral-yonkou seviyesi yalan olur. O ödülü alırsa her şey olabilir.Hadi bakalim sen ne seviye bekliyorsun Mihawk'ı bilmiyorum. Fakat o ödülü bile alamayacak gibi geliyor bana.
on milyar nasıl?Hadi bakalim sen ne seviye bekliyorsun Mihawk'ı bilmiyorum. Fakat o ödülü bile alamayacak gibi geliyor bana.
Hayaller güzel gerçeklerden bahset.on milyar nasıl?
İki üç arası bir şey bekliyorum.Hayaller güzel gerçeklerden bahset.![]()
Neyse yakın zamanda bu mesajını da alıntılarım gibi geliyor bakalım .İki üç arası bir şey bekliyorum.
Eleştiri yapınca neden negatif oluyorum ki?Konu Kum Reis olmayınca bayağı negatifsin ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sen kaç bekliyorsun?Neyse yakın zamanda bu mesajını da alıntılarım gibi geliyor bakalım .![]()