Şirin değil mi Totodile
Karizma demek daha doğru.Şirin değil mi Totodile
Bence o konuda da Mihawkcılar üzülecekler. Büyük hayal kırıklığı olacak onun için bazı arkadaşlar bunu anlayıp ödül konusunu düşük tutmaya başladılar ama o bile kurtarmayacak muhtemelen. Neyse dediğin gibi yakındır da görürüz durumları.@Sir Crocodile Sen son zamanlarda Mihawk konularında çok sivriliyorsun bak, dikkatli ol. Yakında ödülü açıklanacak. Üzülme sonra.
Ödül konusunda da patlarsa bu adamdan bir şey çıkmaz daha. Ben 1.5-2 milyar arası bekliyorum. Sebebini de daha önce çok açıkladım.Bence o konuda da Mihawkcılar üzülecekler. Büyük hayal kırıklığı olacak onun için bazı arkadaşlar bunu anlayıp ödül konusunu düşük tutmaya başladılar ama o bile kurtarmayacak muhtemelen. Neyse dediğin gibi yakındır da görürüz durumları.
Kafi.Ödül konusunda da patlarsa bu adamdan bir şey çıkmaz daha. Ben 1.5-2 milyar arası bekliyorum. Sebebini de daha önce çok açıkladım.
Hadi bakalim sen ne seviye bekliyorsun Mihawk'ı bilmiyorum. Fakat o ödülü bile alamayacak gibi geliyor bana.Ödül konusunda da patlarsa bu adamdan bir şey çıkmaz daha. Ben 1.5-2 milyar arası bekliyorum. Sebebini de daha önce çok açıkladım.
O ödülü alamazsa amiral-yonkou seviyesi yalan olur. O ödülü alırsa her şey olabilir.Hadi bakalim sen ne seviye bekliyorsun Mihawk'ı bilmiyorum. Fakat o ödülü bile alamayacak gibi geliyor bana.
on milyar nasıl?Hadi bakalim sen ne seviye bekliyorsun Mihawk'ı bilmiyorum. Fakat o ödülü bile alamayacak gibi geliyor bana.