Teşekkür ederim RedTeror’cüğümİnanılmaz güzel olmuş, şapka çıkardım
Teşekkür ederim RedTeror’cüğümİnanılmaz güzel olmuş, şapka çıkardım
Anladım daha 1080 e çok var diyosun sağolasınÖhömmm..
Mihawk Zoro'nun her klasmanda üst versiyonudur. Teşbihte hata olmaz.. Biri 240p ise diğeri 1080p dir. Diger bir deyişle Zoro'nun Mihawk'ı geçebilmesi için 4-5 kulvarda kendini geliştirmesi gerekmektedir.
Arc sonu Zoro 240p den 480p olur. Açıklayıcı oldu mu bilmiyorum
Aynen öyle. Sen de sağol canımAnladım daha 1080 e çok var diyosun sağolasın
Kese biçe devam eder. Kankası Shanks'la takılır.
Kaptanı Shanks’ın yanına dönsün işte. :/
Shanks ile takılacağını sanmıyorum. Bu ikisi arasında Garp & Roger, Roger & Wb gibi bir ilişki var. Birbirlerine saygı gösterseler de aynı gemide yolculuk etmezler çünkü bir rekabet söz konusu.Eski günlerdeki gibi.
Ryuuma 4K mı? :/Zoro->144p
Mihawk->240p
Kral->2160p
Hadi eyv.
8KRyuuma 4K mı? :/
Bence Shanksin de sağ kolu yok. Tıpkı WB'den Oden'in ayrılması gibi. Gördüğümüz tüm 2. adamlar istisnasız kılıç ustası. Ben, kılıç ustası gibi durmuyor. Mihawk, Shanks'e katılıp o boşluğu doldurabilir. Böylece en güçlü tayfa olurlar. Luffy shanksi, zoro da mihawkı indirir.Kese biçe devam eder. Kankası Shanks'la takılır.
Biraz zor ama olanaksız da değil.Bence Shanksin de sağ kolu yok. Tıpkı WB'den Oden'in ayrılması gibi. Gördüğümüz tüm 2. adamlar istisnasız kılıç ustası. Ben, kılıç ustası gibi durmuyor. Mihawk, Shanks'e katılıp o boşluğu doldurabilir. Böylece en güçlü tayfa olurlar. Luffy shanksi, zoro da mihawkı indirir.
Şu saatten sonra Mihawkın ismi dahi geçmese seride bir eksiklik oluşturmaz.Bu kadar hype yapılmasının sebebi biraz da gizemi. Oda seri başından MF'ye kadar devamlı güzelleme yaptı, haliyle insanlarda beklenti oluştu.
Finalde bir ters köşe görür müyüz bilmem ama bunca olay orasında önemli bir yer vermeme ihtimali de var yani. Ancak bu hakkında kasılan gizemi ve söylemlerin büyüklüğünü değiştirmiyor. Bilemem artık nası bi portre çizer.