Arc sonuna doğru sağ kol dersin sen bu gidişleHadi seni kırmıyım 6.tumen olsun ne farkeder? Hee suan Enma'yi aldi diye yukselmistir orasi ayri :/
Arc sonuna doğru sağ kol dersin sen bu gidişleHadi seni kırmıyım 6.tumen olsun ne farkeder? Hee suan Enma'yi aldi diye yukselmistir orasi ayri :/
Genelde lider kalibresinde olan adamlarda gösterdiler.Ya kral ya kaptan gibi.Mihawk boş beleş takılıyor.Birincisi, Zoro'da çıkacak. İkincisi, onunla alakalı olduğunu sanmıyorum.
Doflamingo ve Hancock'tan sonra bekliyorum ben. Özellikle artık her üst seviye karakterde de çıkmaya başladı. Olmazsa ayıp olur.
Kese biçe devam eder. Kankası Shanks'la takılır.Denizcilerle olan bağı koptu, yoluna ne şekilde devam eder bir fikriniz var mı?
İnanılmaz güzel olmuş, şapka çıkardımZoro, Kaido’yu yarıp geçtiğinde de böyle küçümsenir umarım (Bu arada Zoro dan bahsediyorum küçümsenir diye)
Mihawk zoro arasındaki fark şu anda sence nedir ve bu arc sonu fark ne kadar kapanır merak ediyorum yorumunuArc sonuna doğru sağ kol dersin sen bu gidişle
Eski günlerdeki gibi.Denizcilerle olan bağı koptu, yoluna ne şekilde devam eder bir fikriniz var mı?
Kaptanı Shanks’ın yanına dönsün işte. :/Denizcilerle olan bağı koptu, yoluna ne şekilde devam eder bir fikriniz var mı?
Amirallerde kesin var zaten.Ben artık bunu ciddi ciddi itibar meselesi olarak görüyorum. Üst seviye herkeste çıkıyor. Bir tek amirallerde yok gibi. O da garip geliyor bana zaten.
Kesin çıkacak. İhtiyaçla alakası yok canım, itibar meselesi.
Öhömmm..Mihawk zoro arasındaki fark şu anda sence nedir ve bu arc sonu fark ne kadar kapanır merak ediyorum yorumunu