Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Dracule Mihawk

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 349 76.4%
  • Sevmem

Kullanılan: 108 23.6%

• Kullanılan toplam oy
    457
Bu konu çokta karmaşık değil aslında. Bizim Hasır Şapka tayfasından yola çıkalım. Biliyoruz ki; er yada geç bizim tayfa hayâllerine ulaşıp, bu hikâyeyi sonlandıracak. Zoro'nun hayâlini biliyorsun, dünyanın en iyi kılıç ustası olmak. Râkip olarak gördüğü adam, hikâyenin sonlarına doğru Zoro ile kapışabilecek güçte olmalı. Sonuçta; Hasır Şapka tayfası, Rocar ve tayfasından daha üstün olacaklar. Başka türlü bu hikâye sonlanmaz.

Artık Mihavk'ın ödülünü sen hesapla...
Mihawk'ın ödülünü Oda hesaplasın. Ben sıkıldım. :/

Sende bu sorunun cevabı var yani? Bende yok.
Şimdi düşünüyorum, Mihawk yıllardır hiçbir şey yapmadığı gibi hükümet adına çalışıyor. Diğer tarafta yonkou olmuşlar. Adalar ele geçirmişler, denizcilere saldırmışlar, tehlikeli tayfalar kurmuşlar, ittifaklar yapmışlar...
Şimdi bu adamlarla arasında en fazla 1 milyar fark olacaksa ben böyle ödül sistemine tüküreyim. Diğerleri hiçbir şey yapmamış demek ki. Yıllardır boş boş oturuyorlarmış.
Bu şekilde de çıkabilir bu arada. Ödül konusunda Oda'nın ne kadar saçmaladığını çok gördük. Ben sadece mantıklı olduğunu düşündüğüm şeyi söyledim.
Bu tartışmadan şunu anladım; Mihawk tartışmalarının bitmesi için ödülünün 3 ve üstü olması lazımmış. Yoksa bitmeyecek tartışmalar.
Sana yardımcı olması açısından şöyle düşünmeyi dene o zaman. :D Dünyanın en güçlü kılıç ustası ünvanını bulunduran adama kaç ödül verilmeli?

Ben diyorum işte Yonkou dengi daha doğrusu Shanks'in dengi ise en az 3 Milyar almalı. Ama benim açımdan 1.4 üstü alsa yeter tabi. Queen'den felan yüksek olmalı sonuçta.

Sana yardımcı olması açısından şöyle düşünmeyi dene o zaman. :D Dünyanın en güçlü kılıç ustası ünvanını bulunduran adama kaç ödül verilmeli?

Ben diyorum işte Yonkou dengi daha doğrusu Shanks'in dengi ise en az 3 Milyar almalı. Ama benim açımdan 1.4 üstü alsa yeter tabi. Queen'den felan yüksek olmalı sonuçta.
Diyelim ki, ödülü 2.5 milyar olarak açıklandı. Ne dersin Mihawk'ın seviyesi için?

2.5 çıkarsa da kabulüm.:D Ama olay ben de değil. Sizin seviyeyi düşük tutmanızda.:D
O zaman da Karasakal'ın ödülü düşük kalacak gibi geliyor bana. Adam 2 meyveli ya. :D Marineford'u yıktı, Impel Down'daki en güçlü suçluları tayfasına kattı, Marco'yu yendi ve Yonkou oldu. Şimdi adaları falan vardır. Ne bileyim, garip. :D

O zaman da Karasakal'ın ödülü düşük kalacak gibi geliyor bana. Adam 2 meyveli ya. :D Marineford'u yıktı, Impel Down'daki en güçlü suçluları tayfasına kattı, Marco'yu yendi ve Yonkou oldu. Şimdi adaları falan vardır. Ne bileyim, garip. :D
Luffy için de sayarsın bir sürü şey ama 1.5 Milyar ödülü var. Teach bir Yonkou indirsin ödülü direk ikiye katlanır bence. İkisi de güç olarak hala diğerlerine denk olduklarını kanıtlamadılar. Ama Mihawk'ın ki kanıtlı ise 3'ü felan zorlaması lazım benim mantığına göre.

Vano sonrasında Karasakal'ın da ödülü artacak. Adasında boş boş durmuyor ki; Mera Mera meyvesini denizcilere kaptırmaya niyeti yok. Bir yerlere saldıracaktır o da :ehe:

Luffy için de sayarsın bir sürü şey ama 1.5 Milyar ödülü var. Teach bir Yonkou indirsin ödülü direk ikiye katlanır bence. İkisi de güç olarak hala diğerlerine denk olduklarını kanıtlamadılar. Ama Mihawk'ın ki kanıtlı ise 3'ü felan zorlaması lazım benim mantığına göre.
Perde arasında açıklanacak bence. Bakalım kaç çıkacak.

Vano sonrasında Karasakal'ın da ödülü artacak. Adasında boş boş durmuyor ki; Mera Mera meyvesini denizcilere kaptırmaya niyeti yok. Bir yerlere saldıracaktır o da :ehe:
Onun da artması lazım. Mantıklısı budur. Çünkü Wano'dan sonra Luffy'nin yine artacak ödülü. Belki 2 milyarı geçecek.

Aklı fikri yerinde sağlıklı üyelerimiz ödül konusunda sıkıntılar olduğunu ve Oda'nın bizim kadar derin düşünmediğini kabul edecektir. Ödülü verirken emin olun ki şuna şunu vermişim, buna bunu, bu şunu yapmış vs diye detaylı düşünmeden bir ödül verip geçecektir. Biz ise forumda detayına kadar tartışıp birbirimizi yiyeceğiz.

Yonkoular 4 ve 4'ün üstünde ödüllere sahip.

Teach ise yaptığı bir sürü işe ve yonkou olmasına rağmen 2.200 ödüle sahip. WB'ye ihanet etti, Ace'i yakaladı, Marco'yu yendi, Garp ve Sengoku ile dövüştü, adaları ele geçirdi, 2 meyveye sahip, bir D. , en son devrimci adasına saldırdı, meyveli insanları avlıyor veee 2.200.

Mihawk shichibukai olduğundan beri pasif takılıyor.

Queen'in 1.350 ödülü var. Katakuri 1 milyar. King bu hesapla 1.500 ya da 1600 falan çıkar. Hadi 1.800 olsun.

Mihawk=Shanks olsa bile ödülünün 4 milyar olması saçma olacaktır çünkü mihawk pasif, shanks aktif. Shanks yonkou, Mihawk ise tek başına bir korsan.

3 milyar olursa da o kadar iş yapmış Teach'i geçiyor olacak.

Oda tüm ödülleri açıklarken şöyle bir şeye başvurabilir. Teach'i 3'e çıkartıp Mihawk'ı 2 milyar yapabilir. Ha bunu yapmazsa da 2 milyar ödülle açıklayabilir.

1.5-2 milyar arası olarak açıklansa da bunu tek başına ve pasif bu adam diye de bu ödülü verdim savunmasına girebilir.

1.5 milyar altı ve 4 milyar+ ödül açıklanmadığı sürece tartışmalar devam edecektir. Biz de Oda'nın derin düşünmeden verdiği ödüle göre birbirimizi yemeye devam ederiz.

Vampirle ilgili asıl sorun eskiden ne iş gördüğü bence. Roger veya wb tayfasından değil ama bir şekilde bir araya gelip dövüşmüşler shanksla ve bu wb nin kulağına da gitmiş. Bu demek oluyor ki mihawk gençken de ünlü biriymiş. Yani mihawk da korsan avcılığı yapıyor olabilir. Ama neden gözüne shanksı kestirmiş bu düşündürücü biraz.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık