Uçan_Terlik
WG seri sonu boss'u olucak bu normal ama şöyle düşünmeliyiz.WG tek başına en güçlü olabilir çünkü yonkoular da ayrı ayrı takılıyor o yüzden en güçlü WG dir ama 2 yonkou birleşirse durdurabileceklerini sanmıyorum.
Dünyada güvenli bir yer olmadığını söyleyende vardı, adını hatırlamıyorum fakat diğer adadakiler kebap keyfinde müsabaka izliyorlardı .garp çıkıp wb ve raylegih için 2 efsane ile baş edemeyiz diyor. millet 4 yonkouyu tartışıyor.
Karışmadı derken, Garp'ın havaya uçup Marco'ya çaktığı yumruk, Sengoku'nun Luffy'ye çakıp, idam platformunu yıktığı yumruk karışmaktan sayılmıyor mu ?Dünyada güvenli bir yer olmadığını söyleyende vardı, adını hatırlamıyorum fakat diğer adadakiler kebap keyfinde müsabaka izliyorlardı .
Ayriyetten neticeye bakıcak olursak 1 yonkou , 3 amiralden birinin bile kolunu kıramadı : )
Garp ve Sengoku bile karışmadılar. "Güç kıyaslaması ile sonuç" farklı bir galibiyet doğurabiliyor.
Bunu anlamayan arkadaşlarımız var hacı abi. Yonkouları çok büyütmüşler gözlerinde. Resmen hükumete şans tanımıyorlar. Anlamıyorum, bu hükumet bu kadar işe yaramazsa neden dünyanı hala yönetebiliyor? Tamam, yonko çok güçlü olabilir, hükumeti korkutacak kadar çok, ancak hükumet bu kadar hafife alınmamalı. Daha güçlerinin tamamını görmedik. Bunların bir de kara kuvvetleri var, özel birlikleri var, enteresan onlarca silahları var. CP9'ın tamamının Lucci ve saz arkadaşlarından ibaret olduğunu mu düşünüyorsunuz? Diğer CP birimlerini yok mu sayıyorsunuz? Sadece Denizciler yok onların ordusunda. İmparatorların dördü de, bütün müttefikleriyle birleşse, yok edemezler hükumeti, bitiremezler. İnanılmaz ölçüde zarar verirler, tamiri on yıllar sürecek zararlar verirler ancak yenemezler.Savaşta benim gördüğüm 3 amiral eşliğinde denizciler vs WB korsanları oldu
Akainu vs WB
Kizaru vs Marco
Aokiji vs Jozu
Yani yonkounun karşısına Sengoku değil amiral çıkıyor Sengoku ve Garp sadece Ace'in yanında savaşı izliyor katıldıkları tek nokta da zaten onada savaşmak denmez platformu korumaktı
Dof ne yaptı müttefik aradı
Mihawk ne yaptı Luffy'i test etti çekildi kenara ona sataşanları çizdi
Hnacock resmen ihanet etti
Kuma'da leyla olmuş contalarını sıkacak adam aradı
Teach zaten pislik
Üstüne WB'in yanında Croco,Jinbei ,İvanov var ki bunların gücüde ortada buna rağmen 3 amiral önderliğinde denizciler tabiri caizse WB adamlarını falloş etti tek zararları WB'in saldırıları oldu.
Hükümet kendinden küçük ülkeleri yönetiyor o kadar büyük bir organizasyon olsaydı yeni dünyayı yönetirdi sen abartıp büyütme.Bunu anlamayan arkadaşlarımız var hacı abi. Yonkouları çok büyütmüşler gözlerinde. Resmen hükumete şans tanımıyorlar. Anlamıyorum, bu hükumet bu kadar işe yaramazsa neden dünyanı hala yönetebiliyor? Tamam, yonko çok güçlü olabilir, hükumeti korkutacak kadar çok, ancak hükumet bu kadar hafife alınmamalı. Daha güçlerinin tamamını görmedik. Bunların bir de kara kuvvetleri var, özel birlikleri var, enteresan onlarca silahları var. CP9'ın tamamının Lucci ve saz arkadaşlarından ibaret olduğunu mu düşünüyorsunuz? Diğer CP birimlerini yok mu sayıyorsunuz? Sadece Denizciler yok onların ordusunda. İmparatorların dördü de, bütün müttefikleriyle birleşse, yok edemezler hükumeti, bitiremezler. İnanılmaz ölçüde zarar verirler, tamiri on yıllar sürecek zararlar verirler ancak yenemezler.