İlla ki vardır ve olmalıda, ama eski denizci filo amirali Kong'un dünya hükümetinin baş generali olması, yani denizci gücünden oraya yükselmesi, en büyük gücünün denizciler olduğunu gösteriyor bence. (aynı genelkurmay başkanının, en güçlü olduğumuz yer kara kuvvetlerinden seçilmesi gibi)
Ayrıca amirallerin tanımıda, dünya hükümetinin en büyük savaş gücü olarak geçiyordu, bu tanımda en büyük gücün denizciler olduğunu gösteriyor gibi.
söylediklerin sabit zaten.denizciler ve shicbukailer wgnin en büyük gücleri.ayrıca amirallerde wgnin en büyük savas gücü konumundalar.aslında garp ve sengokuda bir amiral.kongta öyle.garp rütbeyi kabul etmemiş,sengoku ve kong yükselmiş.2 yıl önce gördükki,amiral gücü ve üstünde 6 tane adamları var,şimdi üçü gitti,kong ne alemde belli degil.ama yonkoularda wbyi kaybetti.dünyayı tek basına yıkabilecegi söylenen bir adamı.normal sartta 4 yonkou wg gücleri dagıldıgı için tabiki gerilla savası uygulasalar bile wgyi er yada gec yıkabilirler bunu kabul ederim ama daha önceki mesajında belirttigin gibi tarafsız sahada her iki tarafında herseyini ortaya koyarsak hala wgnin yenilecegine inanmıyorum,en kötü denktir.
ve dedigim gibi eger wg denen olusum yeni dünyada müttefik ülkeye sahip degilse gitsin mıctıgıyla oynasın.antik krallıgı yıkıp 20 ana krallık kurmus wgyi,bu 20 nin hepsinin grand line ve yeni dünyada olması lazımki böyle bir savası devam ettirip kazansınlar.
zaten diger ülke krallarını adamdan saymıyorlar,hepsi kutsal ejderlerin önünde egiliyor.adamlar 170 ülkeyi kukla gibi kendine baglamıs. ama asıl bas o 20 ülke ve krallarını soyundan gelen kutsal ejderler.ve bir absürd nokta daha var wg de her sey hiyerarsik göründügü için ben goroseiden hep umutlu oldum.eger o adamlar amiraller kadar dövüsemiyorlarsa,zaten 4 yonkouya gerek yok,2 si alır tüm üst düzey adamlarını wgnin.