Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Doctor Who (2005-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 5 83.3%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 1 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    6
Bölümde beğendiğim tek nokta, ismiydi; Cehennemden Çıkma. Hepimiz, kararlı gibi saçma bir anlam üzerinde durunca böylesi daha mantıklı geldi. Cennet'ten Çıkma bölümünden sonra özellikle böyle bir şey olacağını tahmin etmeliydik.

Bölüm ise resmen rezaletti.

Umarım yapımcılar kısa sürede Moffat'ın kıçına tekmeyi basarlar. Lan Allah için şu saçmalıklar İngiltere'de hiç mi tepki çekmiyor, anlamıyorum.
Ya nasıl yapacaklar biliyon mu Mofata Verdirecekler gazı ama finali başkası yazacak :D
11. Bölüm bildiğim muhteşem olmuştu final ile kıyaslarsak asıl final odur :D

Dizi 3 sezondur kötü. Önümüzdeki sezon da düzelmezse bence Moffat'ın gitmesini istemektense diziden umudu kesmek daha iyi :(

Peter Capaldi gibi bir aktör var elinde böyle çöp hikayeler ve gereksiz şeylerle harcıyorsun...
Ne zaman Amy & Rory gitti Clara geldi, dizi çöküşe geçti. :(
Şu bölümde Zaman Lordlarının atası olan adam Rassilon'u şu şekilde gördüm ya Moffat bundan sonra ne yaparsa yapsın benden geçerli not alamaz.

Ya nasıl yapacaklar biliyon mu Mofata Verdirecekler gazı ama finali başkası yazacak :D
11. Bölüm bildiğim muhteşem olmuştu final ile kıyaslarsak asıl final odur :D
Moffat'ın artık baş yazarlık koltuğunu devretmesi lazım. İlk 4 sezon Russel'ken bu kadar tepki verdiğimi hatırlamıyorum. 5. sezon ve Moffat ile dizi farklı bir havaya büründü, eski dw değil.
Yok ben onu da sevememiştim, fazla yavandı.

Prof. Dr. River Song. :utan::utan:
Mükemmel bir bölümdü, bayıldım.
River Song'un Doctor hakkında gemide söyledikleri ve sonrasında gelen "Hello sweetie" repliği on numaraydı.
Sonik mala yerine tornavida hediyesi ise gülümsetti.
Ve son olarak her bölüm keşke bu kadar güzel olabilse.

Peter Capaldi, yeni arkadaşının Maisie Williams olabileceğini söylemiş. Çıtlatmış.
Umarım böyle bir şey olmaz. Kahrolurum la. Böyle gereksiz bir karakteri bir kaç sezon görmek kanser eder adamı.

Haber değeri olsun diye buna yorulmuş bence böyle bir şey yok.
İnanmak istemedim ama haber tarihi yakın olunca insan ister istemez bir tereddüde düşüyor. Umarım doğru değildir.

Radiostimes sitesinde daha önce görmediğimiz birisinin olacağı çoktan onandı şeklinde bir yorum vardı. Tabi konuda bahsi geçen isimlerin de yorumların da doğruluk payı ne kadar bilinmez.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık