Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Doctor Who (2005-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 5 83.3%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 1 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    6
Moffat gene Verdi gazı VERDI GAZI içimizde patladı.
Güzel başladı ama o son yok mu [ illa küfür edecem illa anasına sövdürecek ] :of:
Umarım yalan haber değildir de 10.Sezon'un baş yazarı felan değildir.

Bu nedir ya 10. bölümde sırf 10dk Drama yap buraya gel yok ölmedi şaka mı ulan bu:mincika:
Sonra Me ve Claraya Tardisi ver. Ne şimdi Klara ilk doktor mu ne ne oluyor neyin kafası bu :artiz:
Yıl Başı özel bölümünü de ver çektir git :artiz:

Son düzenleme:
Önceki bölüme göre çok ama çok zayıf bir sezon finali. Clara'yı kurtarmaya harcanmış bir bölüm, güzel iş bravo.

Clara ve Me denen iki gereksizin tardis ile takılmaları/takılacak olmaları ayrı bir gereksizlik.
Ulan dedim tam artık toparlamaya başlayacaklar diziyi işe bak. Ulan gelmişsiniz Gallifrey'e yine Clara ile harcadınız ...

Edit: Koca Rassilon, Gallifrey efsanesı Rassilon'a bak :D
Küfür edip sinirlenmemek elde değil yahu. Clara o kadar önemli bir karakter(!) o doktoru değil, doktor onu unutuyor ayrıca kızın kendine özel tardisi oluyor.

Son düzenleme:
İnce detaylarıyla çok güzel bir şekilde beni gaza getire getire bir hal etmiş olmasına rağmen tüm bu gazların aynı anda patlaması üzücü oldu :(

1 saatlik bölüm dolmuş ve izlemeye hazır bir şekilde bekliyor ama gel gör ki şurada yazılanları okuyunca midem kalktı. Lanet Clara gereksizi ya. İsmi bile sinirlerimi zıplatmaya yetiyor.
Bütün hevesim kaçtı. İzlemesem mi n'apsam, bilemiyorum. :(

1 saatlik bölüm dolmuş ve izlemeye hazır bir şekilde bekliyor ama gel gör ki şurada yazılanları okuyunca midem kalktı. Lanet Clara gereksizi ya. İsmi bile sinirlerimi zıplatmaya yetiyor.
Bütün hevesim kaçtı. İzlemesem mi n'apsam, bilemiyorum. :(
izle Clara kısmına gelince kapa yoksa çok söversin :artiz:
O değilde Jack bu Me'den 1.000 kat daha ölümsüz [ koskoca BAD WOLF bildiğin Tanrı ( Dizi içinden bahsediyoruz ) ]
O bile 1-2 Milyar yıl sonra ne hale geldi gördük
Moffat'ın yarattığı ME'ye bak ulan resmen Ta**ak Geçmiş :artiz:

İchiryu

izle Clara kısmına gelince kapa yoksa çok söversin :artiz:
O değilde Jack bu Me'den 1.000 kat daha ölümsüz [ koskoca BAD WOLF bildiğin Tanrı ( Dizi içinden bahsediyoruz ) ]
O bile 1-2 Milyar yıl sonra ne hale geldi gördük
Moffat'ın yarattığı ME'ye bak ulan resmen Ta**ak Geçmiş :artiz:
En sinir olduğum kısım da buydu. Me karakteri face of boe'ya hakaret resmen.

Bölümde beğendiğim tek nokta, ismiydi; Cehennemden Çıkma. Hepimiz, kararlı gibi saçma bir anlam üzerinde durunca böylesi daha mantıklı geldi. Cennet'ten Çıkma bölümünden sonra özellikle böyle bir şey olacağını tahmin etmeliydik.

Bölüm ise resmen rezaletti.

Umarım yapımcılar kısa sürede Moffat'ın kıçına tekmeyi basarlar. Lan Allah için şu saçmalıklar İngiltere'de hiç mi tepki çekmiyor, anlamıyorum.

Bölümde beğendiğim tek nokta, ismiydi; Cehennemden Çıkma. Hepimiz, kararlı gibi saçma bir anlam üzerinde durunca böylesi daha mantıklı geldi. Cennet'ten Çıkma bölümünden sonra özellikle böyle bir şey olacağını tahmin etmeliydik.

Bölüm ise resmen rezaletti.

Umarım yapımcılar kısa sürede Moffat'ın kıçına tekmeyi basarlar. Lan Allah için şu saçmalıklar İngiltere'de hiç mi tepki çekmiyor, anlamıyorum.
Dizi 3 sezondur kötü. Önümüzdeki sezon da düzelmezse bence Moffat'ın gitmesini istemektense diziden umudu kesmek daha iyi :(

Peter Capaldi gibi bir aktör var elinde böyle çöp hikayeler ve gereksiz şeylerle harcıyorsun...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık