Ama sen diyorsun ki yanında kimse olmadan gezsin, o zaman arada olmaktan çıkarBen de onu dedim.![]()

Ama sen diyorsun ki yanında kimse olmadan gezsin, o zaman arada olmaktan çıkarBen de onu dedim.![]()
1 sezoncuktan bir şey olmaz.Ama sen diyorsun ki yanında kimse olmadan gezsin, o zaman arada olmaktan çıkar![]()
1 sezoncuktan bir şey olmaz.![]()
Diğer Zaman Lordlarında nedense hep bi bönlük var. Acaba Doctor ve Master gibi gezip dolaşıp zihinlerini daha çok açamadıkları için mi :/
Aynen ya avel avel bakiyolar sinir bozucuDiğer Zaman Lordlarında nedense hep bi bönlük var. Acaba Doctor ve Master gibi gezip dolaşıp zihinlerini daha çok açamadıkları için mi :/
Sen ne kadar izledin?Olayların ciddileştiği izlemekten zevk aldığınız sezon hangisi ? Dandik sezonları atlamak istiyorum da![]()
İlk sezonun 7-8 bölümü ve arada rastgele sezonlardan bölümler. İzleme listemde fakat ilk sezonun başları gibi gereksiz yerleri atlamak istiyorum.Sen ne kadar izledin?
Degil.İlk sezonun 7-8 bölümü ve arada rastgele sezonlardan bölümler. İzleme listemde fakat ilk sezonun başları gibi gereksiz yerleri atlamak istiyorum.