Yoo severim niye sevmeyeyim ben öyle bir insan mıyım?Niye öyle dedin ki şimdi?Ben hiç öyle şey yapar mıyım?
Sen pek sevmiyon galiba.![]()

Yoo severim niye sevmeyeyim ben öyle bir insan mıyım?Niye öyle dedin ki şimdi?Ben hiç öyle şey yapar mıyım?
Sen pek sevmiyon galiba.![]()
Sanırım bu konu da miadını doldurdu.Yoo severim niye sevmeyeyim ben öyle bir insan mıyım?![]()
Master/Missy eskiden çok daha fazla varmış sanki yaSanırım bu konu da miadını doldurdu.
Şunu atayım bari.
![]()
Master zaten Doctor'un en büyük düşmanlarından bir tanesi. Bu kadar az rol verilmesi bana da saçma geliyor ama yapacak bir şey yok maalesef.Master/Missy eskiden çok daha fazla varmış sanki ya![]()
Gerçekten onlar ne öyle en başta baktığımda hiç de zaman lordu olarak düşünmemiştimMaster zaten Doctor'un en büyük düşmanlarından bir tanesi. Bu kadar az rol verilmesi bana da saçma geliyor ama yapacak bir şey yok maalesef.
Ayrıca 3. ve 4. resimdekiler neyin nesi hala anlamış değilim.![]()
Ben ilk gördüğüm de bunlar ne alaka falan demiştim, Dalek olarak görsek yadırgamam o derece yani.Gerçekten onlar ne öyle en başta baktığımda hiç de zaman lordu olarak düşünmemiştim
Bu arada yeni yol arkadaşı aramaya başlamamışlar sanki, haberini göremedik henüz, belki sonra belirlenir![]()
River Song ile yolculuk etse güzel olur ama Doktor yalnız kalınca kafayı yiyormuş, o yüzden kalmaması daha iyi ama kafayı yemeseydi bende yalnız yolculuk etmesini isterdimBen ilk gördüğüm de bunlar ne alaka falan demiştim, Dalek olarak görsek yadırgamam o derece yani.
Bir sezon tek takılsa ne kadar güzel olur var ya veya River Song ile birlikte yolculuk yapsalar falan balayı niyetine.
Kim diyor bunları. Yok öyle bir şey, kafayı falan yemiyor.River Song ile yolculuk etse güzel olur ama Doktor yalnız kalınca kafayı yiyormuş, o yüzden kalmaması daha iyi ama kafayı yemeseydi bende yalnız yolculuk etmesini isterdim![]()
Amy diyor;Kim diyor bunları. Yok öyle bir şey, kafayı falan yemiyor.Adam sadece maceralarını tek yaşamak istemiyor, onları anlatacak birilerinin de yanında olmasını istiyor. Gelecek kuşaklara aktarılmasını istiyor, tek derdi bu. Yoksa faso fiso o masallar.
River Song'un olayını öğrendiğimizden bu yana tek isteğim birlikte tek bir sezon da olsa yolculuk etmeleri ama şimdilik bu pek mümkün görünmüyor. Dizi final yapana kadar da bir umut bekleyeceğim.![]()
Yav arkadaş yok öyle bir şey.Amy diyor;
![]()