Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Doctor Who (2005-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 5 83.3%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 1 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    6
Onu bir kenara koyalım da Clara'nın Doktor olarak ayrılmasının yolu, Clara'nın regenerate olması ve ölmemesi. Ama Galiffrey'de kalabilir. Donna gibi hatırlamaz belki de.
Donna, Donna olarak kalmalı. İkinci bir copy istemiyorum. Donna'nın ben de yeri apayrı. Böyle bir gereksiz ile o güzelim anıların lekelenmesini istemem. :(
En güzeli ölü olarak kalması olur. :rolleyes:
He belki de geçmişte gelecekte zırt pırt karşısına çıkıyordu ya, sufle kız. Bu da o şekilde olabilir.

Bak edit yaptım senin o güzel üzgün ifaden için. :(
Gelecekte de yani Gallifrey'de de belki yeni bir Clara görebiliriz. Hiç bir şey hakkında bilgisi olmayan, gereksizlikte master yapmış yeni bir Clara. :(
Clara bu bölüm kafede olacak. Şu Matt'lerin bir ara takıldığı kafede, o Clara'yı alıp regenerate ederler :(
Böylece Clara'nın değişen Doktor'u gibi, Doktor'un değişen Clara'sı olur ve yollarına devam edeler :(

Clara bu bölüm kafede olacak. Şu Matt'lerin bir ara takıldığı kafede, o Clara'yı alıp regenerate ederler :(
Böylece Clara'nın değişen Doktor'u gibi, Doktor'un değişen Clara'sı olur ve yollarına devam edeler :(
Rejenerasyon işi yaş. Olmaz o, olmaz. :(
Bir Donna'dan örnek veriyon bir de River Song'dan. Hiç mi orijinal bir şeyler yok. :(

Edit: O değil de Missy yok lan, Missy. Bunu bize nasıl yaparlar, Doctor var, Dalek var, Melekler var, Cyberler var her şeyi geçtim Gallifrey ve Zaman Lordları geri dönüyor ama Missy ortalarda yok. Bunun adı acımasızlık değil de nedir?. :(

Son düzenleme:
Rejenerasyon işi yaş. Olmaz o, olmaz. :(
Bir Donna'dan örnek veriyon bir de River Song'dan. Hiç mi orijinal bir şeyler yok. :(

Edit: O değil de Missy yok lan, Missy. Bunu bize nasıl yaparlar, Doctor var, Dalek var, Melekler var, Cyberler var her şeyi geçtim Gallifrey ve Zaman Lordları geri dönüyor ama Missy ortalarda yok. Bunun adı acımasızlık değil de nedir?. :(
Ben napayim ben mi yaziyom :(

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık